Sülüman'la İsabella'ya nasıl bağladin
eşcinsel olduğunu söyleyn uluslararası ilişkiler okuyan ieü ye 3.lükle girmiş bir arkadaş anlattı neyse oradaki dizilerden biri bunlar için efsaneymiş hürrem sarışın bir erkek oluyor sülüman da biraz orta yaşlı biri arrow daki adamda arada isabella gibi gelmiş sülüman hevesi alınca göndermiş
uzun lafın sopası arkadaş stephen ın sahnelerinden çok etkilenmiş @primavera ya gibi düşünen bir kız da baya ilgilendi ayol diyen çocuğun analttıkalrıyla neyse o da izleyip tasdik etti
Emre o ayrandan bende içmek istiyorum markası ne??? stephen'dan Sülümana bağladın iüe'ye saptın ordan tekrar sarişinin adı esmerin tadi deidn bişeyler geveliyorsun 😕
uzun lafın sopası arkadaş stephen ın sahnelerinden çok etkilenmiş @primavera ya gibi düşünen bir kız da baya ilgilendi ayol diyen çocuğun analttıkalrıyla neyse o da izleyip tasdik etti
evet kız izleidkten sonra bize de face sayfasından oalyın resimlerini gösterdi çok ikna ediciydi
Yani diyorsun ki prima ile ayollu bir çocuk stephan'ın oynadiği bir oyunu izlemiş orda etkilenmişler ve oralı oldugunu anlamişlar??? Olay bumudur
emre gülmekten öldüm ama hiç bişey anlamadım :f
evet kız izleidkten sonra bize de face sayfasından oalyın resimlerini gösterdi çok ikna ediciydi
Aynısı burası ++++++
- - - Ekleme - - -
Bak şimdi napıyorsun biliyormusun faceye gir o resimleri kopyala buraya yapiştir
la dizini bir sürü sayfası var
ben hala anlamadım ya emre ne diyosun başa sarsana
ben hala anlamadım ya emre ne diyosun başa sarsana
Dur dur anlatim Senin çakman ile ayollu bi birisi Arrow'un başrolü olan Stephen Ammel'in tiyatro oyununa gitmiş.Sülüman İsabella Hürrem karakterleini oynuyorlarmiş.Tiyatroya giden şahıslar Stephen'dan "gaylectirk" almişlar
tuvaletteydim size laf yetiştirirken 2 bölüm revolution ilzeidm diiziyi beğenmeyenelre gidin arka sokakalr izleyin diye laf ettim şimdi bulucam en kötü videosunu bulup 6 ay ban yerim
12 bitti tam neyse oalyın başlangıç videosuun buldum kalanını bulamıyorum paylaşsam mı
Oğlum tukurdugunu yalayacan 12.bölümden sonra saçma bi hal alıyor dizi Adamlar boşa kötülemiyordur Su an 19'u zar zor izlicem.Gay konusu bile daha eğlenceli çıktı diziden
12 bitti tam neyse oalyın başlangıç videosuun buldum kalanını bulamıyorum paylaşsam mı
en iyisi özelden atayımsana o gösterdşkleri sahneden sonra galiğba olay çok merak edersen bölümünü bulup izlersin
Bana fark yapmaz