Eşcinsel Kişiler Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

bu ve bu tip vakalarda dikkat etdilmesi gereken en önemli şey uzak durmaktır sevgili arkadaşlar siz siz olun böyle varlıkların yanından bile geçmeyin :D

Yahu herşey görsellikte bitiyor.En yakişiliği gören en heterosu bile "yumurta gibi çocuck " yada en güzelini gören hetero kadınının bile "şu yavruya bak" diyip sulandiği gördüklerim var :X Kimse bana demesin dişlayalım edelim filan.Hepinizin içinde kesinlikle "gaylik" var :F:F Özellikle karşi çıkanlar.Kendilerinin tetiklenmesinden korkuyorlar.Kendine güvenen insan zaten takmaz bunlari :X

Wohoooo sen bayaa cılgın cıktın maaan :
music-smiley-005.gif

Bunun hakkında bir yazı okumuştum. Herkes aynanın karşısına geçtiğine kendini beğenir. (yani çoğumuz) Bu beğenmeden dolayı herkesin içinde gaylik olduğu yazılmıştı. Ne kadar doğru bilemem ama bana mantıklı gelmişti. :D

Bunun hakkında bir yazı okumuştum. Herkes aynanın karşısına geçtiğine kendini beğenir. (yani çoğumuz) Bu beğenmeden dolayı herkesin içinde gaylik olduğu yazılmıştı. Ne kadar doğru bilemem ama bana mantıklı gelmişti. :D

Konu mu hortlattın sen :X Şaka bi yana bu dediğinde doğru.Kimse karşi cins için süslenmyior ayna karşisinda:X Hele ki kızlar.Gün gelecek bu "beğenme" egosu insan oğlunda hat safhaya cıkıp kimseyi beğenmemeye başlayacak:X