emre iyice ortalığı karıştırdın :q
iyide benim hiç bi gay tanıdığım olmadıki :qböyle eğlenceli konular kırk yılın başında bir çıkıyor
iyide benim hiç bi gay tanıdığım olmadıki :q
iyide benim hiç bi gay tanıdığım olmadıki :q
zuhahah besalet biel hatırladıküfür etcem ama hee :q
para politikası çalışmak bile şuan senle konuşmakta daha zevkli geldizuhahah besalet biel hatırladı
para politikası çalışmak bile şuan senle konuşmakta daha zevkli geldi
bu dediğini başarmışlığım var ama bu konuda kendimden eminim :qbunun psikoljide bir adı vardı unutulmak isteneni sonund unutuyorlardı
bu dediğini başarmışlığım var ama bu konuda kendimden eminim :q
Yahu herşey görsellikte bitiyor.En yakişiliği gören en heterosu bile "yumurta gibi çocuck " yada en güzelini gören hetero kadınının bile "şu yavruya bak" diyip sulandiği gördüklerim var Kimse bana demesin dişlayalım edelim filan.Hepinizin içinde kesinlikle "gaylik" var Özellikle karşi çıkanlar.Kendilerinin tetiklenmesinden korkuyorlar.Kendine güvenen insan zaten takmaz bunlari
Wohoooo sen bayaa cılgın cıktın maaan :
Bunun hakkında bir yazı okumuştum. Herkes aynanın karşısına geçtiğine kendini beğenir. (yani çoğumuz) Bu beğenmeden dolayı herkesin içinde gaylik olduğu yazılmıştı. Ne kadar doğru bilemem ama bana mantıklı gelmişti.
Konu mu hortlattın sen Şaka bi yana bu dediğinde doğru.Kimse karşi cins için süslenmyior ayna karşisinda Hele ki kızlar.Gün gelecek bu "beğenme" egosu insan oğlunda hat safhaya cıkıp kimseyi beğenmemeye başlayacak
Erkek ekeğe eğlenilmek istenildiğinde kime süsleniyor???
Erkeklerin %99'u karşı cins için süslenir.
Erkek ekeğe eğlenilmek istenildiğinde kime süsleniyor???