Eşcinsel Kişiler Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Yok hacı senin bugün bilimseli realiteye geçirme olayın karıştı yada anlatamadın. gaylik tamamen ilgi alanı yada abazalığın zirvesi :D
Ha sen dersen ki ilgi alanında hormonlara bağlayabilirsin belki. Hormonla alakası yok galiba. Neyse toparlanmadı bu cümle :D

çocuk haklı ama sizdede bizdede karşı cinsin hormonları bulunuyo kelimeler yanlış :F

Saygı duyulması gereken kişiler. Din olarak elbette tepki verilmesi gereken bir konu ama kişinin tercihi kimseyi ilgilendirmez...

Bir de şu komik iddia var. Show TV, Star gibi logosu renkli olan kanalların eşcinsel bayrağından esinlenerek yapıldığı söyleniyor. Bilindiği üzere eşcinsel bayrağı tüm renkleri barındırıyor. :):)

Doğruluğu tartışılır elbette...

yanlış yazdı çocuk işte alla alla :q
:D

Acaba aldıkları zevk birebir duyguyu mu yaşatıyor? Şimdi dene gibi cevap vermesin kimse :D

- - - Ekleme - - -

Bir de şu komik iddia var. Show TV, Star gibi logosu renkli olan kanalların eşcinsel bayrağından esinlenerek yapıldığı söyleniyor. Bilindiği üzere eşcinsel bayrağı tüm renkleri barındırıyor. :):)

Doğruluğu tartışılır elbette...

Bence tek bağlantısı logoyu bulan kişi yada kişiler eşcinseldir :D

Yok hacı senin bugün bilimseli realiteye geçirme olayın karıştı yada anlatamadın. gaylik tamamen ilgi alanı yada abazalığın zirvesi :D
Ha sen dersen ki ilgi alanında hormonlara bağlayabilirsin belki. Hormonla alakası yok galiba. Neyse toparlanmadı bu cümle :D

Abazaliğin zirvesi kesinlikle trans ile normal bi erkeğin birlikte olmasıdır onda hak veriyorum.Ordaki gaylikten kasım "yakişili bi erkek gördüğünde seni bir kadının azması gibi azıdracak" diye bişey demiyorum:F:F(kelimelerim sansure ugramasın:X) Arkadaşlıklar dostluklarda bu hormonlar sayesinde sağlanır:X

gay arkadaşım olsun isterdim ama yok :F
Kızdan tek farkı tripleri olmaz ve daha iyi olur :D

- - - Ekleme - - -

Abazaliğin zirvesi kesinlikle trans ile normal bi erkeğin birlikte olmasıdır onda hak veriyorum.Ordaki gaylikten kasım "yakişili bi erkek gördüğünde seni bir kadının azması gibi azıdracak" diye bişey demiyorum:F:F(kelimelerim sansure ugramasın:X) Arkadaşlıklar dostluklarda bu hormonlar sayesinde sağlanır:X

Doğru :D Ayrıntıya takılmıyorum yoksa yarın konuyu okuyanlar tuhaf düşünecek. :D