Eşcinsel Kişiler Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Eşçinsel olan tanıdıklarım var ama doğuştan mı yoksa sonradan mı öyle olduğu çok önemli. Mesela benim tanıdıklarımın hormonlarından ileri gelen bir durum ama tabi @Yakamoz-Asi 'nin anlattığı gibi ulu orta yaşanmıyor burada çok fazla. Çok yakın çevresi haricinde bilen yok ki buna ailesi de dahil. Onun adına üzülüp saygı duyuyorum ona. Sonuçta kendisi tercih etmiyor bir bakıma hormonları tercih etmesine sebebiyet veriyor.

O yüzden hep diyorum... Müslüman bir devlette yasamak demek, Ezan sesiyle ruhlarin temizlenmesi demektir. Burada tek eksigim Ezan sesidir zaten..

Tabi ki herkesin kendi tercihi veya tercihi olmadan olan bir olay. Mesela Nil Erkoclar'in yaptigida bana göre cok ters.
Ayrica belirtmeden gecmiyeyim birgün gelirsiniz falan Isvicre'ye hic sasirmayin genc kizlarin selamlasirken dudak dudaga öpüstügünü görürseniz..

Hollanda'da bu tür kişiler çok ve bildiğiniz gibi evlilikler de yapılıyor böyle..

O yüzden hep diyorum... Müslüman bir devlette yasamak demek, Ezan sesiyle ruhlarin temizlenmesi demektir. Burada tek eksigim Ezan sesidir zaten..

Tabi ki herkesin kendi tercihi veya tercihi olmadan olan bir olay. Mesela Nil Erkoclar'in yaptigida bana göre cok ters.
Ayrica belirtmeden gecmiyeyim birgün gelirsiniz falan Isvicre'ye hic sasirmayin genc kizlarin selamlasirken dudak dudaga öpüstügünü görürseniz..
genç kızların selamlaşırken dudaktan öpüşmesi burdada varki :) ama yaşadığın durum gerçekten zormuş benim onlara saygım var ama bazı şeyleri abartmadan yaşamak lazım

Allah'ın yarattığı bir insan sonuçta. Yaratılanı severim Yaradandan ötürü, çok uygundur buna. :)

Ben saygı duyarım.Aslında duymam ama duymak zorundayım.Bu tercih meselesidir.He tabi bizim toplumsal anlayışımıza ne kadar uygun orası tartışılır ama saygı duyulması gerekilen bir durumdur.Çünkü bu doğuştan gelen bir hormonal bozuklukta olabilir.

Benim anlayışıma ters düşer tabi ki de.Allahtan çevremde böyle insanlar yok..Sonuç olarak bir tercih meselesi ama bu durumda pek saygı duymakta gelmiyor içimden açıkçası.

En Irrite oldugum olayi anlatsam sizde gani gani irrite olursunuz...

Tren'de gidiyorsunuz tren bir istasyonda duruyor ve iki escinsel biniyor (erkek) ve yan tarafa oturuyorlar.. önünüzdeki tren yolculugu 25 dk. boyunca öpüsüyorlar..

Bunu düsünün ve irrite olup olmadiginizi bana bildirin :D
Hollanda da serbest demi? :(

Saygı duyarım ama ortalık yerde bunu yaşamaları hoşuma gitmez. Aslında kadın-erkek ilişkilerinin de o şekilde ortalıkta yaşanmasından hiç hoşlanmam ama neyse o ayrı konu. :):)