Maskeli Fedai
Favori Üye
Türkiyede böyle bişey yapsalar varya linç ederler
Hollanda'da bu tür kişiler çok ve bildiğiniz gibi evlilikler de yapılıyor böyle..
o konuda hollanda çok ünlü türkiye de
genç kızların selamlaşırken dudaktan öpüşmesi burdada varki ama yaşadığın durum gerçekten zormuş benim onlara saygım var ama bazı şeyleri abartmadan yaşamak lazımO yüzden hep diyorum... Müslüman bir devlette yasamak demek, Ezan sesiyle ruhlarin temizlenmesi demektir. Burada tek eksigim Ezan sesidir zaten..
Tabi ki herkesin kendi tercihi veya tercihi olmadan olan bir olay. Mesela Nil Erkoclar'in yaptigida bana göre cok ters.
Ayrica belirtmeden gecmiyeyim birgün gelirsiniz falan Isvicre'ye hic sasirmayin genc kizlarin selamlasirken dudak dudaga öpüstügünü görürseniz..
genç kızların selamlaşırken dudaktan öpüşmesi burdada varki ama yaşadığın durum gerçekten zormuş benim onlara saygım var ama bazı şeyleri abartmadan yaşamak lazım
Hollanda da serbest demi?En Irrite oldugum olayi anlatsam sizde gani gani irrite olursunuz...
Tren'de gidiyorsunuz tren bir istasyonda duruyor ve iki escinsel biniyor (erkek) ve yan tarafa oturuyorlar.. önünüzdeki tren yolculugu 25 dk. boyunca öpüsüyorlar..
Bunu düsünün ve irrite olup olmadiginizi bana bildirin
Hollanda da serbest demi?
Bu saatte bu kadar beynim durdu. Pardon İsviçre'de de serbest o zaman.
Ben Isvicre'deyim. Hollanda'da olan @Fks14
Bu saatte bu kadar beynim durdu. Pardon İsviçre'de de serbest o zaman.
Sen yapıyorsun heralde.