Yurt dışına çıkmaya gerek yok bunun için ülkede de var özellikle kızlar tercihim erkekler değil diyorlar birdeBana gayet normal geliyor empati kurmak ta istemiyorum ama direk toplumdan dışlamak gerilik olur toplum içinde yapmadıkları sürece.
Konuyu açan @OzaN bir garip geldi bana
Konuyu Ozan açmamış bir sıkıntı olmuş orada anlamadım ama konuyu Deniz açmış.
İlk yorumu Ozan yazmış o zaman. Arada oluyordu bu sorun
Yaklaşık 1 saat önce forum tarihi 1 yıl geri gittiği için Ozan'ın yorumu doğal olrak ilk sıraya yerleşti
İlk yorumu Ozan yazmış o zaman. Arada oluyordu bu sorun
Wohoooo sen bayaa cılgın cıktın maaan :ne yalan söyleyim yapmışlığım var
Yaklaşık 1 saat önce forum tarihi 1 yıl geri gittiği için Ozan'ın yorumu doğal olrak ilk sıraya yerleşti
Yorumun tarihine bakarsan 2012 yazıyor
Yahu herşey görsellikte bitiyor.En yakişiliği gören en heterosu bile "yumurta gibi çocuck " yada en güzelini gören hetero kadınının bile "şu yavruya bak" diyip sulandiği gördüklerim varKimse bana demesin dişlayalım edelim filan.Hepinizin içinde kesinlikle "gaylik" varÖzellikle karşi çıkanlar.Kendilerinin tetiklenmesinden korkuyorlar.Kendine güvenen insan zaten takmaz bunlari
Wohoooo sen bayaa cılgın cıktın maaan :
Ozan mesajın tarihini değiştirdi şimdi.
Yahu herşey görsellikte bitiyor.En yakişiliği gören en heterosu bile "yumurta gibi çocuck " yada en güzelini gören hetero kadınının bile "şu yavruya bak" diyip sulandiği gördüklerim varKimse bana demesin dişlayalım edelim filan.Hepinizin içinde kesinlikle "gaylik" varÖzellikle karşi çıkanlar.Kendilerinin tetiklenmesinden korkuyorlar.Kendine güvenen insan zaten takmaz bunlari
Hepinizin içinde gaylik var ifadesini çok yanlış buluyorum ben. Ama kırmızıyla yazdığın yere katılıyorum, karşı çıkanlarda var bir durum korkuyorlar
@primavera yakışır
Öyle tabiFrench miydi bari
naptın sen yanormal bi öpücük ha yanaktan ha dudaktan ne farkeder
kızlara karşı bir ilgim yok yani okadar uçmadım
Sen öyle deyinceBi an heycanla şoke oldu😛
Yok hacı senin bugün bilimseli realiteye geçirme olayın karıştı yada anlatamadın. gaylik tamamen ilgi alanı yada abazalığın zirvesi
Gaylik var derken şöyle.Her kadında erkek hormonu her erkekte kadın hormonu olurmuş.Bilimsel bi olaydı ordaki gaylıkten kastimYoksa bi hitam şekli değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?