Eşcinsel Kişiler Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Yurt dışına çıkmaya gerek yok bunun için ülkede de var özellikle kızlar tercihim erkekler değil diyorlar birde
Bana gayet normal geliyor empati kurmak ta istemiyorum ama direk toplumdan dışlamak gerilik olur toplum içinde yapmadıkları sürece.

Konuyu açan @OzaN bir garip geldi bana

Bana göre çok çok yanlış bişey ama saygı duyarım. Ve öylelerinden her zaman uzak dururum.

Konuyu Ozan açmamış bir sıkıntı olmuş orada anlamadım ama konuyu Deniz açmış.

Saygı duymam, içimden küfrederim, gördüğüm zaman olabildiğince uzaklaşmaya çalışırım, üzülürüm, acırım.

Yahu herşey görsellikte bitiyor.En yakişiliği gören en heterosu bile "yumurta gibi çocuck " yada en güzelini gören hetero kadınının bile "şu yavruya bak" diyip sulandiği gördüklerim var
Kimse bana demesin dişlayalım edelim filan.Hepinizin içinde kesinlikle "gaylik" var
Özellikle karşi çıkanlar.Kendilerinin tetiklenmesinden korkuyorlar.Kendine güvenen insan zaten takmaz bunlari

ne yalan söyleyim yapmışlığım var
Wohoooo sen bayaa cılgın cıktın maaan :

bu çılgınlıkmı sevindim

Hepinizin içinde gaylik var ifadesini çok yanlış buluyorum ben. Ama kırmızıyla yazdığın yere katılıyorum, karşı çıkanlarda var bir durum korkuyorlar

@primavera yakışır

Hepinizin içinde gaylik var ifadesini çok yanlış buluyorum ben. Ama kırmızıyla yazdığın yere katılıyorum, karşı çıkanlarda var bir durum korkuyorlar

@primavera yakışır

Gaylik var derken şöyle.Her kadında erkek hormonu her erkekte kadın hormonu olurmuş.Bilimsel bi olaydı ordaki gaylıkten kastim
Yoksa bi hitam şekli değildi

Gaylik var derken şöyle.Her kadında erkek hormonu her erkekte kadın hormonu olurmuş.Bilimsel bi olaydı ordaki gaylıkten kastim
Yoksa bi hitam şekli değildi
Yok hacı senin bugün bilimseli realiteye geçirme olayın karıştı yada anlatamadın. gaylik tamamen ilgi alanı yada abazalığın zirvesi

Ha sen dersen ki ilgi alanında hormonlara bağlayabilirsin belki. Hormonla alakası yok galiba. Neyse toparlanmadı bu cümle