Erkek erkeğe eğlenilirken hiç bir erkek süslenmez valla.Süsleniyorsa onda bir problem var.Zaten erkek erkeğe eğleniliyorsa büyük ihtimal karı kız kesmeye gidiliyordur.
Hee heee
Erkek erkeğe eğlenilirken hiç bir erkek süslenmez valla.Süsleniyorsa onda bir problem var.Zaten erkek erkeğe eğleniliyorsa büyük ihtimal karı kız kesmeye gidiliyordur.
Hee heeeHer kari kızıda ilk geceden kocağa düşürüyorlardiYapma yaa hacı. Her süslenen erkek gay olmuyor merak etmeama %99 gibi bi rakamla top yapmaya gerek yokErkeğin ister erkeğe yada kadına, kadının erkeğe yada kadına süslenmesi, güzel görünmek herkesin egosunu tatmin eder.
Her süslenen erkek gay oluyor demedik ki.Erkek için süslenen erkek gaydir dedim.
Konu mu hortlattın senŞaka bi yana bu dediğinde doğru.Kimse karşi cins için süslenmyior ayna karşisindaHele ki kızlar.Gün gelecek bu "beğenme" egosu insan oğlunda hat safhaya cıkıp kimseyi beğenmemeye başlayacak
Boşunada diretiyorsun bence.Ben birde bunu ego tatmini olarak yorumluyorum sen gidip hala cinsel tercihlemesine yorumluyorsunSadece niye bunu erkekler olarak algılıyorsun??? Eşcinsel diyince sadece akla neden erkek geliyor? Ben kızlarida katıyorum işin içine?Tamam sen süsleniyorsun sadece kızlara süsleniyorsun anladık(!)
Allah'ım yarabbim yaa!!!
Benim sizin gibi egom yok.Kimseye kendimi beğendirme çabamda yok.Fikirleriminde arkasındayım.Sen öyle diyorsun diye kabul edecek değilim.
Harbiden ya. Herkes karşı çıkıyor gibi davranıyor ama deli gibi merak ediyor bence içten içe
Harbiden yeter "ayol"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?