Eşcinsel Kişiler Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Erkek erkeğe eğlenilirken hiç bir erkek süslenmez valla.:D Süsleniyorsa onda bir problem var.:D Zaten erkek erkeğe eğleniliyorsa büyük ihtimal karı kız kesmeye gidiliyordur.:D

Hee heee:F:F Her kari kızıda ilk geceden kocağa düşürüyorlardi:F:F Yapma yaa hacı. Her süslenen erkek gay olmuyor merak etme:X ama %99 gibi bi rakamla top yapmaya gerek yok:X Erkeğin ister erkeğe yada kadına, kadının erkeğe yada kadına süslenmesi, güzel görünmek herkesin egosunu tatmin eder.

Hee heee:F:F Her kari kızıda ilk geceden kocağa düşürüyorlardi:F:F Yapma yaa hacı. Her süslenen erkek gay olmuyor merak etme:X ama %99 gibi bi rakamla top yapmaya gerek yok:X Erkeğin ister erkeğe yada kadına, kadının erkeğe yada kadına süslenmesi, güzel görünmek herkesin egosunu tatmin eder.

Her süslenen erkek gay oluyor demedik ki.:D Erkek için süslenen erkek gaydir dedim.:D

Her süslenen erkek gay oluyor demedik ki.:D Erkek için süslenen erkek gaydir dedim.:D

Boşunada diretiyorsun bence.Ben birde bunu ego tatmini olarak yorumluyorum sen gidip hala cinsel tercihlemesine yorumluyorsun:X Sadece niye bunu erkekler olarak algılıyorsun??? Eşcinsel diyince sadece akla neden erkek geliyor? Ben kızlarida katıyorum işin içine?:X Tamam sen süsleniyorsun sadece kızlara süsleniyorsun anladık(!) :F:F

Konu mu hortlattın sen :X Şaka bi yana bu dediğinde doğru.Kimse karşi cins için süslenmyior ayna karşisinda:X Hele ki kızlar.Gün gelecek bu "beğenme" egosu insan oğlunda hat safhaya cıkıp kimseyi beğenmemeye başlayacak:X

Katılıyorum buna. :D Ego olayına da katılıyorum. :D

Herkesin içinde en azından %1'lik (daha fazladır. :D) gaylik vardır. :D

Boşunada diretiyorsun bence.Ben birde bunu ego tatmini olarak yorumluyorum sen gidip hala cinsel tercihlemesine yorumluyorsun:X Sadece niye bunu erkekler olarak algılıyorsun??? Eşcinsel diyince sadece akla neden erkek geliyor? Ben kızlarida katıyorum işin içine?:X Tamam sen süsleniyorsun sadece kızlara süsleniyorsun anladık(!) :F:F

Benim sizin gibi egom yok.:D Kimseye kendimi beğendirme çabamda yok.:D Fikirleriminde arkasındayım.Sen öyle diyorsun diye kabul edecek değilim.:D

Benim sizin gibi egom yok.:D Kimseye kendimi beğendirme çabamda yok.:D Fikirleriminde arkasındayım.Sen öyle diyorsun diye kabul edecek değilim.:D
Allah'ım yarabbim yaa!!! :F:F Yahu sen üstüne ne alınıyorsun?? Ben seni mi hedef aldım? "Benim egom yok" derken bile aslında egonu sergiliyorsun ya neyse 😛

Bu sitede bir tane bile eşcinsel gay yok mu sanıyorsunuz??
Ya da çevrenizde konuştuğunuz kişilerden hiçbiri eşcinsel değil mi sanıyorsunuz?
Uzak durmanıza, korkup kaçmanıza ya da irite olmanıza gerek yok. Öcü değil eşcinseller. Sizi yemez. Veya ilk gördüğüne de saldırıp, taciz etmez.
Siz ne kadar insansanız, eşcinseller de sizin kadar insan.
Daha azı ya da fazlası değil.
Böyle bir konu açmak da aslında doğru değil. İnsan ayırmak oluyor.
Bir de bu sitede insan ayrımcılığı mı var, nasıl izin veriliyor böyle insan ötekileştirici konulara hala anlayamıyorum.

- - - Ekleme - - -

Harbiden yeter "ayol" :F:F
Harbiden ya. Herkes karşı çıkıyor gibi davranıyor ama deli gibi merak ediyor bence içten içe :D
Yoksa insan insandır denip geçilir.

Son düzenleme: