Eğitim Gelceğim Hakkında Tavsiyelerinizi Almak İstiyorum

İyi bir meslek vs vs istiyorsan zaten her türlü yüksek puan yapman şart hukuk çok mu az mühendislikler çok mu az?

Her şey de para değil o mesleği yaklaşık 40 yıl boyunca yapıcaksan mesleğinden zevk almassan 40 yıl zehir olur.

Hadi ya. :( Tavsiyen ne peki ?

- - - Ekleme - - -

O kadar puan yapabilecek bir kişilik olsam forumda işim ne :D 500 filan yapamam çok zor.

ben 530larda puan alacagima inaniyorum :D fiziktedavi kursatin kastettigi sey cok para var o iste :D

- - - Ekleme - - -

Hadi ya. :( Tavsiyen ne peki ?

- - - Ekleme - - -

O kadar puan yapabilecek bir kişilik olsam forumda işim ne :D 500 filan yapamam çok zor.

ben 530larda puan alacagima inaniyorum :D fiziktedavi kursatin kastettigi sey cok para var o iste :D

Sistemin amacını ve ne olduğunu anlamadım tam ama saçma gözüküyor. :)

Eğer Matematik sevmiyorsan mühendislik seçme. Tıp da sevmiyorum diyorsun geriye hukuk kalıyor. :)

Daha şimdiden belli bir bölüm seçerek öğrenciyi kısıtlıyor bence. Saçma geldi bana.

Hukuk kesinlikle ama kesinlikle seçme.Kesinlikle iş bulması çok zor.Bir şirket adına çalışmazsan ki çok zor serbest avukatlık kesinlikle iş sıkıntısı var.Bir kere garanti parası yok.Müvekkilin paranı ödemez uğraşırsın falan filan.En sağlam meslek tıptır.Ama mühendislik de iyi.Bilgisayar mühendisliğini tavsiye etmiyorum çok yorucu ve ağır bir meslek.

Eski sisteme göre Eşit ağırlık veya Sözel bölümden psikoloji okuyabilirsin dersleride bu bölümler ağırlıklı. Ama bu sistemi bilmiyorum. :D

Fks14 bir şey anlamaz.Neymiş adalet mülkün temeliymiş falan filan bunlar tırı vırı şeyler.Görüyoruz adaleti.