Her gün propaganda peşinde koşan, ağzı liderin ağzı gibi cümleler kuran, hatta açık şekilde "bunlar hain, bunlar bertaraf, bunlar bilmem ne gibi hakaretlerde bulunanlara karşı evet ben de rahatsızdım. Zaten hiçbir zaman kaotik tartışma ortamını savunmadım, ben hakaret mi ettim, bu adam gerizekalıdır, şu şu terör örgütleri sizin safınızdadır gibi açık şekilde saygı ve had sınırını aşan ve özgürlük boyutuna girmeyen söylemlerde mi bulundum, anında indirin, ceza verin bu kural ihlaline bir şey diyemem. Ama "tamamen" yasaklanmış olması da başka bir şey, misal ben "16 nisan" ile ilgili bir şey desem, sırf 16 Nisan geçiyor diye siyasi olup olmadığını bilemeyeceğin, sonuçta siyaset de olsa az siyaset çok siyaset var. Adam mesela twitterda bir tane maaşlı trollün düzenli olarak twitlerini paylaşıyor, kafa ütüleyen cinsten. Buna ben de karşıyım çünkü benim durum kısmında dev boyutlaea ulaşan twitter paylaşımında maaşlı trollü okumak zorunda kalmak gibi bir isteğim yok. Kendi sözlerinle ya da arada bir paylaş ama her gün her gün kafa ütüleme, twitter içerikli paylaşımlar yasaklansa bunu ben de savunurdum...
Fakat neyse, bir bakıma seçim döneminde gece gündüz propagandasal araç haline geleceği için seçim günü dışında bu dönemde yasaklanmış olmasına ses çıkarmıyorum, bana kalsa dediğim gibi boyut tasarımı olarak rahatsızlık veren siyasi propagandalar dışında yasaklanmasını desteklemezdim. Ama seçim dönemine mahsus bir olaysa artık yapacak bir şey yok, bi bakıma haklı sayılırsınız. Fakat tüm zamanlara hitap eden bir kanun ise, sık sık ban yiyeceğimiz günler yakındır o halde kendi görüşümüzü hakaretsiz olarak dile getirdiğimiz için.