Zaten eski sayfalara düşüyor gereksiz olsa ne olacak. Birgün banlanırsan öğrenirsin.gereksiz geliyor bir süre sonra
biz yasak nedir bilmeyiz
Zaten eski sayfalara düşüyor gereksiz olsa ne olacak. Birgün banlanırsan öğrenirsin.gereksiz geliyor bir süre sonra
biz yasak nedir bilmeyiz
olsun durması rahatsız eder beni demirden korksak trene binmezdik 😉Zaten eski sayfalara düşüyor gereksiz olsa ne olacak. Birgün banlanırsan öğrenirsin.
O zaman ben daha senim profili işgal etmeyim kendiminkinden yazacağım olursa seni etiketlerim. ) İçine sanki Nihat Doğan kaçmış gibisin.olsun durması rahatsız eder beni demirden korksak trene binmezdik 😉
yok canım kimsenin mesajını silmem, saygısızlık olur bence bu biraz kendi durum güncellemelerimi sonradan gereksiz bulduğum için siliyorumO zaman ben daha senim profili işgal etmeyim kendiminkinden yazacağım olursa seni etiketlerim. ) İçine sanki Nihat Doğan kaçmış gibisin.
Anladım o zaman duvarını işgal etmeye tam gaz devam. Ama dediklerin onun lafları.yok canım kimsenin mesajını silmem, saygısızlık olur bence bu biraz kendi durum güncellemelerimi sonradan gereksiz bulduğum için siliyorum
nihat doğan mı
devam devamAnladım o zaman duvarını işgal etmeye tam gaz devam. Ama dediklerin onun lafları.