iyi gibi geldihttp://www.altyazilifilmizle.org/dunkirk-izle.html/3
ben bu siteden izleyeceğimde daha iyi bir yer biliyorsanız o siteye geçelim @Forumdash
http://www.filmgoo.com/dunkirk-1080p-izle-2017.html
Haftaya dönuyoruz
iyi gibi geldihttp://www.altyazilifilmizle.org/dunkirk-izle.html/3
ben bu siteden izleyeceğimde daha iyi bir yer biliyorsanız o siteye geçelim @Forumdash
Haftaya dönuyoruz
Tamam ama Oscar filmi değil öylesine izlemiş oluyoruz vakit geçsin diye @Forumdash
Bu filmler de etkinliğe dahil yahu, daha önceden konusu açıldığı için açmamış işte Ozan, açılan konuyu bir daha niye açsın O yıl çıkmış kayda değer bütün filmler dahil oluyor zaten, kaldı ki bu filmin bir çok adaylık alacağı garanti yanikoskoca BBC yalan söyleyecek değil ya Oscar adayına gösterilmiş Oscarlık denmiş. @OzaN konuyu kaçırmış TR'de gösterime girdiği zaman açılmış konu belli. @Çiğdem- @destere
http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-40681589
Yazılarını okumadık herhalde önemli önemsiz bilemeyizBu filmler de etkinliğe dahil yahu, daha önceden konusu açıldığı için açmamış işte Ozan, açılan konuyu bir daha niye açsın O yıl çıkmış kayda değer bütün filmler dahil oluyor zaten, kaldı ki bu filmin bir çok adaylık alacağı garanti yani
Spoiler konusunda da pek spoilerlık bir şey yok filmde o yüzden spoilere almadım, zaten yazdıklarım da filmdeki sahneler değil sadece genel geçtim
Ne bileyim öyle deyince okudun, izleyesin kalmadı sandımYazılarını okumadık herhalde önemli önemsiz bilemeyiz
@destere @Forumdash şuan izliyorlardır yarın bakacam ben , şu aksiyon filminide hiç beğenmedim
Öyle olmuyor bizim heyetimiz var @destere @Forumdash üçümüzün onay verdiği filmi izliyoruz bunu heyete sunarız yarın geceNe bileyim öyle deyince okudun, izleyesin kalmadı sandım
Ben bunu izledim bugün, yorum yarın yazarım. Size de bırakayım konusunu yarın da bunu izleyin @Forumdash @destere
https://fav10.net/forum/threads/thr...ebbing-Çıkışı-missouri-film-yorumları.275100/
Altın küreyi bu film kazanmış. Yani oscarın en büyük favorisi diyebiliriz. Belki bu sözle erkene çekerim izlemenizi @destere @ForumdashÖyle olmuyor bizim heyetimiz var @destere @Forumdash üçümüzün onay verdiği filmi izliyoruz bunu heyete sunarız yarın gece
Bu sözlerin @destere @Forumdash ı etkiler bana sökmez bana ecünnülerden haber ver azsalar fikrim değişirAltın küreyi bu film kazanmış. Yani oscarın en büyük favorisi diyebiliriz. Belki bu sözle erkene çekerim izlemenizi @destere @Forumdash
Zaten onlar için söyledim daha çokBu sözlerin @destere @Forumdash ı etkiler bana sökmez bana ecünnülerden haber ver azsalar fikrim değişir
Ne bileyim öyle deyince okudun, izleyesin kalmadı sandım
Ben bunu izledim bugün, yorum yarın yazarım. Size de bırakayım konusunu yarın da bunu izleyin @Forumdash @destere
https://fav10.net/forum/threads/thr...ebbing-Çıkışı-missouri-film-yorumları.275100/
Ben niye görmedim?
Sen izledin mi ki senin de yorumun yok. İzlemediysen nerede göreceksin anlamadımYorumunu yaparmısın rica edeceğim
Ben niye görmedim?
İzledim de geldim Hangi sahnedeydi? Valla gömedimSen izledin mi ki senin de yorumun yok. İzlemediysen nerede göreceksin anlamadım
Şefin karısıydı işteİzledim de geldim Hangi sahnedeydi? Valla gömedim
La bi de sıcağı sıcağına yapmıştım o yorumu sağlam yazmıştım hatırlıyorum. Ama anlık duyguyla puanı biraz abartmışım 8.5 veya 9'a çekmek daha mantıklı gibi.Bu kadar şeyi yazmak kaç dakikanı aldı bilmiyorum ama ben beğenmezsem ayıp olacağını düşündüm. Eline sağlık.
çörçilin bu kadar kasım kasım kasılacağını bilse kılbıyık hitler kesinlikle dunkirk ü hallaç pamuğu gibi atardı kevgire çevirirdi bunu bilesiniz @MEnes @MasacRE-
yaw resmen kaçmışsınız daha ne kasılması? tarihte 300 bin kişilik ordunun can havliyle kaçışına tanık olduk
görüntüler ve film müziği muhteşemdi belgesel tadında sahilleri denizi izledik filmde laf kalabalığının çok olmamasıda artı bir unsurdu hatta ben film boyu hiç konuşulmamasından yanaydım çünkü konuştuklarındanda bişey anlamadım
hanı daha filmin başında bir ara çömelir gibi yapıp ayakta büyük tuvaletini gidermeye çalışan oğlanla, takasına atlayıp yardıma koşan ihtiyar amcayı takdir ediyorum oyuncu olarak, diğerleri olmasa da olurdu
film sonunda evine boynu bükük dönen gururlu ama bir o kadar kaçmakta mahsur görmeyen askerin ''halkımın yüzüne bakamıyorum utanorum'' tarzındaki tavırlarında inandırıcılık sıfırdı madem öyle orda dalaydın almanlara? sen ardına bakmadan kendi arkadaşlarını eze eze eve koş sonrada gurur yap? bu numaraları yemezler
politikacılar için yenilgiyi zafer olarak ilan ettirmek bir sanattır, politikacı heryerde politika yapar halkda heryerde koyunlaşabilir? burda churchill amcayı takdir ediyoruz usta politikacı oluşu bu kaçış öyküsünü zafer olarak halka yutturuşundanda açıkça anlaşılıyor
kısaca filme dönersek başta da dediğim gibi görüntüler ve müzik harika, konunun işleniş şekli sıfır, oyuncu olarak farkını belli eden oyuncu göremedim , şu son anda alman uçağının düşürülüp hurra çekilişi kahraman pilotun uçağı başarıyla indirişi hikayesi tamamen tırıvırı sahnelerdi benim açımdan
görsellik ve müzik
5 Puan
hala izlemeye çalışan @Forumdash ve @Çiğdem- e de kolay gelsin muhteşem görüntüler ve müzik sizi bekliyor birde konuyu ve senaryoyu severseniz yaşadınız ben malesef görüntü ve müzikle yetindim
La bi de sıcağı sıcağına yapmıştım o yorumu sağlam yazmıştım hatırlıyorum. Ama anlık duyguyla puanı biraz abartmışım 8.5 veya 9'a çekmek daha mantıklı gibi.
Yorumunu yaparmısın rica edeceğim
Ben niye görmedim?
O kadını bende görmedim filmi izlerken tek @MasacRE- BU sıkıcı filmi izlerken uyumuş rüyasında gördüğü kadını anlatıyor sanırım Ben izlemeyelim dedim bunun önerdiği filmin böyle olacağı belliydi ayollçörçilin bu kadar kasım kasım kasılacağını bilse kılbıyık hitler kesinlikle dunkirk ü hallaç pamuğu gibi atardı kevgire çevirirdi bunu bilesiniz @MEnes @MasacRE-
yaw resmen kaçmışsınız daha ne kasılması? tarihte 300 bin kişilik ordunun can havliyle kaçışına tanık olduk
görüntüler ve film müziği muhteşemdi belgesel tadında sahilleri denizi izledik filmde laf kalabalığının çok olmamasıda artı bir unsurdu hatta ben film boyu hiç konuşulmamasından yanaydım çünkü konuştuklarındanda bişey anlamadım
hanı daha filmin başında bir ara çömelir gibi yapıp ayakta büyük tuvaletini gidermeye çalışan oğlanla, takasına atlayıp yardıma koşan ihtiyar amcayı takdir ediyorum oyuncu olarak, diğerleri olmasa da olurdu
film sonunda evine boynu bükük dönen gururlu ama bir o kadar kaçmakta mahsur görmeyen askerin ''halkımın yüzüne bakamıyorum utanorum'' tarzındaki tavırlarında inandırıcılık sıfırdı madem öyle orda dalaydın almanlara? sen ardına bakmadan kendi arkadaşlarını eze eze eve koş sonrada gurur yap? bu numaraları yemezler
politikacılar için yenilgiyi zafer olarak ilan ettirmek bir sanattır, politikacı heryerde politika yapar halkda heryerde koyunlaşabilir? burda churchill amcayı takdir ediyoruz usta politikacı oluşu bu kaçış öyküsünü zafer olarak halka yutturuşundanda açıkça anlaşılıyor
kısaca filme dönersek başta da dediğim gibi görüntüler ve müzik harika, konunun işleniş şekli sıfır, oyuncu olarak farkını belli eden oyuncu göremedim , şu son anda alman uçağının düşürülüp hurra çekilişi kahraman pilotun uçağı başarıyla indirişi hikayesi tamamen tırıvırı sahnelerdi benim açımdan
görsellik ve müzik
5 Puan
hala izlemeye çalışan @Forumdash ve @Çiğdem- e de kolay gelsin muhteşem görüntüler ve müzik sizi bekliyor birde konuyu ve senaryoyu severseniz yaşadınız ben malesef görüntü ve müzikle yetindim
Siz ne anlarsınız be Harika filmdi, hem tek ben değilim beğenen ilk sayfalara bakın bir sürü 9 puan civarı veren var, siz geldiniz mahvettiniz ortalamayı @destere ile keşke önermeseydim sizeO kadını bende görmedim filmi izlerken tek @MasacRE- BU sıkıcı filmi izlerken uyumuş rüyasında gördüğü kadını anlatıyor sanırım Ben izlemeyelim dedim bunun önerdiği filmin böyle olacağı belliydi ayoll
5 Puan iyidir çok bile
Aaa vlla sadece son kısımlar hoşuma gitti , geminin içi su dolmaya başladığında delikelri tıkamaya çalıştılar ve uçakların savaşı denize düşmesi falan o kısımlar iyiydi
keşke filmde daha çok yer verilseydi böyle sahnelere çünkü genel olarak çok durgun bİr filmdi
O son kısımlarda olan sahne olmasa ruhumu teslim edecektim be Daha dur @Forumdash da bir 5 puanı yapıştırır genelde bizim puanlarımız aynı oluyorSiz ne anlarsınız be Harika filmdi, hem tek ben değilim beğenen ilk sayfalara bakın bir sürü 9 puan civarı veren var, siz geldiniz mahvettiniz ortalamayı @destere ile keşke önermeseydim size
La ne demişler bazı filmleri herkes izlememeli. Veya hadi izledin diyelim film puanlanırken ve yorumlanırken olaya bakış açısı önemli. Öncelikle filmin bazı özellikleri ve iyi yaptığı şeyler vardır. Bunları objektif olarak değerlendirdiğin zaman bazı filmlere 4 5 gibi komik puanlar verilmez. Bu film de onlardan biri. Bahsettiğim filmler için iyi bir sinema izleyicisi 7 puan verdi mi kişisel olarak sevmediğini ama kaliteli bir film olduğunu tasdik etmiş olur. Ama 7'den aşağı puan verirsen filmin gerçekten çok kötü ve leş olduğunu belirtmiş olursun. Bu bazı filmler özelinde ve tabi Dunkirk özelinde kabul edilemez bir durum.Böyle ortalamayı batıran kişiler olduğu için senin puan iyi Enes, dengeliyor durumu 5 point ne ya 7 de 8 de anlarım da bu film nasıl 5 puan olur yahu