Dram Dizilerinin Bu Sezon Ki En İyi Kadın Oyuncusu Sizce Kim?

Dram Dizilerinin Bu Sezon Ki En İyi Kadın Oyuncusu Sizce Kim?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Bana göre Özlem Conker ama maalesef hak ettigi yerde degil hala. Magazinde yer almadan basarili olamiyor demek ki insan. Cok üzücü bir durum

Son düzenleme:
aga çiğgem baturu da eklesene en iyisi o bence sonra özgü namal ve bergüzar korel

tam bir rezalet oldu konudaki misafir sayısına bakılınca bazıalrı durumu fan oylamasına çevirmemiş oylamanın linkini de atmış bir yerlere :)

niye olaya tarafsız bakamıyoruz acaba,ben binbir gecede bergüzar koreli izlemeye tahammül edemiyordum,suratsız betbah kadının tekiydi.ama karadayıda beni hakime hanıma okadar inandırdiki dizi tadından yenmez oldu.

şimdi allahınızı severseniz tarafsız gözle bakıp binbir gecedeki ve karadayıdaki bergüzar korele bakın oyunculuğunu nasıl geliştirmiş,binbir gecede kız elini kolunu oynatamıyordu

bu emeği çabayı alkışlamak gerekmiyormu!

niye olaya tarafsız bakamıyoruz acaba,ben binbir gecede bergüzar koreli izlemeye tahammül edemiyordum,suratsız betbah kadının tekiydi.ama karadayıda beni hakime hanıma okadar inandırdiki dizi tadından yenmez oldu.

şimdi allahınızı severseniz tarafsız gözle bakıp binbir gecedeki ve karadayıdaki bergüzar korele bakın oyunculuğunu nasıl geliştirmiş,binbir gecede kız elini kolunu oynatamıyordu

bu emeği çabayı alkışlamak gerekmiyormu!

olay bu işte bence binbir gecedeki daha iyiyddi yani herkes birilerinin düşündüğü ile aynısını düşüğnmek zorunda değil
kızdığımız nokta konuya müdahele edilmesi birilerinin keyfgine göre konu hazırlanmaz
ayrıca birileri öyle aşırı fan ki konuya müdahle etmekle kalmamış oylamanın linkini facebookta paylaşmış hem kendi adayalrı en başta yok diye itiraz ediyorlar sonra oalya hile karıştırıyorlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu