Ömer belli adaylar var uzun süredir kesinleştirdiğim ve TV ödülleri aday listelerine baktım ona göre karar verdim bir daha ki ankette seçenekleri sana özel mesaj atarım. :5:
- - - Ekleme - - -
Bu sezon dizisi olmadı ki.![]()
Yayından kaldırılsa da bu sezon bir dizide oynadı! @mrt-06 @xemrexxx. :5:yok artı kekeranda olmayan birini demi ekleyecekti çocuk![]()
Esra belli adaylar var uzun süredir kesinleştirdiğim ve TV ödülleri aday listelerine baktım ona göre karar verdim bir daha ki ankette seçenekleri sana özel mesaj atarım.
Ömer belli adaylar var uzun süredir kesinleştirdiğim ve TV ödülleri aday listelerine baktım ona göre karar verdim bir daha ki ankette seçenekleri sana özel mesaj atarım. :5:
- - - Ekleme - - -
Bu sezon dizisi olmadı ki.![]()
Hemşom ve Emrem bu benlik bir durum değil birkaç arkadaş istedi Adminden, admin ekledi bana kalsa hiç eklemiyecektim.
Esra belli adaylar var uzun süredir kesinleştirdiğim ve TV ödülleri aday listelerine baktım ona göre karar verdim bir daha ki ankette seçenekleri sana özel mesaj atarım.
Ömer daha fazla tartışmayalım. Burdan bakabilirsin: 4. Antalya Televizyon Ödülleri İçin Adaylar Açıklandı - Haberler - BeyazperdeAnladim. Objektif bir arastirma icin Kenan erkek dramada varsa Bergüzarda olmali. Bunu senin gibi güzel konular acan biri bilir. Bana özel mesaj atmana gerek yok. Ödül törenlerindeki adaylarin secimini yanlis bulmusken bu hatayi sürdürmenin mantigi olmadigini düsünüyorum.
Erkek oyuncu anketinde bir sorun çıkmadı. Bu ankette isteyen ekleme yaptı bu benim suçum değil.
Eklenmeseydi keşke, her dakika birisi ekleniyor ve biz de kime oy verdiğimi ve vereceğimizi şaşırıyoruz.
"Gökçe Bahadır", "Nergis Öztürk" bile ankete eklenip "Hazal Kaya" ve "Ece Uslu" gibi iki usta ve önemli oyuncunun eklenmediği ankete ben oy veremem maalesef. :5:
Siteye baktın mı Ömer?Bosuna ugrasma Esra, ankete Tuba & Beren eklendigi icin hükmü kalmamis 😉 bundan böyle önce özel mesaj atacakmis Mert. İlginc bir tavir..
Bosuna ugrasma Esra, ankete Tuba & Beren eklendigi icin hükmü kalmamis 😉 bundan böyle önce özel mesaj atacakmis Mert. İlginc bir tavir..
Siteye baktın mı Ömer?
Valla sağolasın kardeşim bugün Ömer, Esra, Furkan beni çok şaşırttılar.kimsenin tahamülü kalmaış arkadaş herkes kendi sevdiği oyuncu 1.olsun istiyorbana göre de serenay ve nur da olmalı ankette ama onlar olsun diye kimsenin konusuna müdahele etmiyorum
ötek iankette de çağatay-mert fırat-burak özçivit-mehmet günsür-nejat işler ve daha nicesi yok Allah tan onların fazla fanı yok da @mrt-06 o konuda rahat etti
neyse bir de ben sesleneyim @darksaal a başlığı en çok fanı olan kadın oyuncu kim? diye değiştirir misin çünkü onu arıyoruz belli ki
![]()
Ömer daha fazla tartışmayalım. Burdan bakabilirsin: 4. Antalya Televizyon Ödülleri İçin Adaylar Açıklandı - Haberler - Beyazperde
- - - Ekleme - - -
Erkek oyuncu anketinde bir sorun çıkmadı. Bu ankette isteyen ekleme yaptı bu benim suçum değil.
Ankete ek olarak seçenekleri ben eklemedim.
Listeye koyduğum adayları araştırdım ödül törenlerinde juriler tarafından seçilen oyuncular.
Sezon boyunca dizisi olmayan oyuncuları eklemek mantıksız olurdu. ( Hazal ) nokta.
Ankete ek olarak seçenekleri ben eklemedim.
Listeye koyduğum adayları araştırdım ödül törenlerinde juriler tarafından seçilen oyuncular.
Sezon boyunca dizisi olmayan oyuncuları eklemek mantıksız olurdu. ( Hazal ) nokta.
- - - Ekleme - - -
Valla sağolasın kardeşim bugün Ömer, Esra, Furkan beni çok şaşırttılar.