İngiliz Downton Abbey - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni bir rose avcısı yakaladık forumda
ama beğenilmeyecek gibi değil fragmanda bile insan çarpılıyor

oscarı sen verirsen neden olmasın
ben versem oscar ödüllerini zaten en iyi erkek oyuncu en iyi yardımcı erkek oyuncu gibi gereksiz ödülleri başta kaldırırım
bi en iyi film en iyi bayan oyuncu en iyi yardımcı bayan oyuncu en iyi bayan yönetmen dallarında güller açar

5x9. Özel bölüm

sonunda altyazı çıktı @xemrexxx izleyebilirsin koş thomas ın seni bekliyor

her zamanki gibi harikaydı.. zaten bütün bölümleri güzel dizinin, ama bu bölümde carson ile bayan hughes un at nalı gibi imzası var

yine her noel bölümü gibi av partisi ve noel kutlamasıyla devam etti , mary ile ile thomas ın suratsız kahyayı yola getirişi güzeldi özellikle rose un kayınpederinin eks aşkı ile çocuğunu partiye davet etmeleri ve kayınpederin yelkenleri suya indirişi güzel sahnelerdi ,
robert ın edith le konuşmaları duygusal sahnelerdi tom un ayrılacak oluşu ve veda sahneleride aynı şekilde güzel sahnelerdi
tom un robert ın içkili olduğunu düşünüp sahneye çıkıp onun konuşmasını kesişide iyiydi ,

mary i hiç sevmemde bu sefer sesiyle güzellik kattı bölüme harika söyledi

yine mary bildiğimiz gibi kendisi gibi soğuk at suratlı bir parlak buldu bakalım onu kaç gecede eskitecek

bayan denker le spratt ın çorba iddiası güzel sahnelerdi , orda denker kazansın diye violet teyze numara çekti berbat çorbaya güzel diyerek spratt ın yenilgisini hazırladı

edith de kendisine toparlak bir aday buldu

anna nın cezaevinden çıkışını sağlamak için topal bates in önce suçu kabul edip firar edişi sonra onun suçsuzluğunu ispat etmek için bayan baxter ve mosley in barları dolaşıp kanıt buluşu ve bates in son sahnede anna ya kavuşması iyide olsa gereksiz bölümlerdi

rose her göründüğü yerde diziye kalite kattı çok sempatik biri keşke hiç evlenmesede bana kalsaydı

küçük sybe nin dedesi robert a eşek diyişi harıkaydı

ve tabiki bölüme damgayı carson un bayan hughes e evlenme teklif edişi ve teklifin kabul edişi vurdu diyebiliriz

@xemrexxx hala 5x9. bölüm yorumunu bekliyoruz

bates ile anna nın makus talihi devam etti
anna nın ben masumsam o suçlu, ben suçluysam o masum sözleri yürekleri dağladı kızcağızı üzemsinler artık mutlu olsun 3 deçocuk yapsın

spratt ile benkerın düellosu güzeldi
benker şike yapmaya kalksa da boru sesli spratt izin vermedi sonuçta violet babaanne lafıyla benker kazandı
)

edith ile mary yeni parlaklar buldular

edith bu sefer mutlu sona ulaşır 6.sezon son olici diyiler

barrow un totoş aklı ilk defa bir işe yaradı kahya ile burnundan kıl aldırmaz yahudi efendisi zor duruma düştü
lord granthamın ülseri varimiş o göbişe hayatta kaldığına şükretmeli
)) karısı ile arayı da düzeltti

marigolda kavuşan aile sybiee yi kaybetti
tom gitti rose da gitti şekerparem

bölümün en iyi sahneesi tabisi de ms.hughes ile carsonamcanın evlnme kararları karşılıklı özverileridi
kendim evlenmiş ka sevindim
bir yastıkta kocasınlar :

Son düzenleme:
@xemrexxx bizden başka izleyen yok direkt yazayım diye bir şey yok. Günün birinde izleyecek olup, yorumlara göz atmak isteyen olabilir. Ben mesela o niyetle girmiştim başlığa.

@xemrexxx bizden başka izleyen yok direkt yazayım diye bir şey yok. Günün birinde izleyecek olup, yorumlara göz atmak isteyen olabilir. Ben mesela o niyetle girmiştim başlığa.
düzelttim bakalım
zaten izlesen bile 5.sezona gelene ka bnm yorumu unuturdun 40 tane dizi izliyin

carson la hughes biraz geç kalmış yastık ısınmadan öteki dünyaya giderler kolkola

bu arada benker değil denker olacak

nerde elli karakter? toplasan 15 karakter anca çıkar hepsinide çatır çatır biliyoruz
denker la spratt hem dizinin renkli karakterlerinden
kont karısı damadı 3 kızı anası dünürü etti 8
anna-bates2
spratt-benker2
ms.hughs- carson2
ms.patmore-daisy2
molesley ile kur yaptığı kadın2
rose ile kocası 2
kocasının ana babası-kahyaları 3
doktor 1
misscrawley ile evlenmeye çalışan adam 1
mary nin 2 talibi 2
edith in çocuğu verdiği çiftçi karı koca 2
barrow ile yeni gelen uşak 2

31 etti aklıma gelen mübarek noktada duralım

31

tam rakamı bulmuşsun yeterli bence bu kadarı

en öndeki kadın kim @xemrexxx ? bence diğerlerinide çıkaramayacaksın
ben sadece en öndeki teyzeyi çıkaramadım

soldan sağa;
carson amcayı baştan çıkaran afetidevran miss hughes
kız kurusu edith
mutfak gülü daisy
bahtsız güzel anna
kaç tanesi tuttu?
hughes teyze nasılda değişik çıkmış
kopya çekmediysen tanıman ilginç

ama bu resme bakınca içlerinde en güzeli saftirik daisy im, ne kadar güzel çıkmış onu hizmetçi olarak kullananların dibi çıksın

tabi bu resimlerde rose u görsek daha güzel olurduda, ödül töreninde yokmuş