Tapatalk [emoji336] [emoji336]cinderella işte izlemedin mi fragmanı
Tapatalk [emoji336] [emoji336]cinderella işte izlemedin mi fragmanı
vay totoş pc başına gç .ssTapatalk [emoji336] [emoji336]
kediyi küle banıp yemek lazım ne kadar güzel çıkmış tombişik rose
@destere rosecuğum yeni filminde külkedisi oliyi şu üvey anne ne ka @Çiğdem- e benziyi @pompy sen seversin bu filmi @Harunnn60 @mrt-06
oscarı sen verirsen neden olmasınkediyi küle banıp yemek lazım ne kadar güzel çıkmış tombişik rose
yalnız filmde @Çiğdem- in parlaklarından birinide gördüm sanki çiğdemde bu filmi kaçırmaz bu film 2015 te oscar ın en büyük adayı olur aha buraya yazdım
yeni bir rose avcısı yakaladık forumda ama beğenilmeyecek gibi değil fragmanda bile insan çarpılıyorFilmin adı ne ?
ben versem oscar ödüllerini zaten en iyi erkek oyuncu en iyi yardımcı erkek oyuncu gibi gereksiz ödülleri başta kaldırırım bi en iyi film en iyi bayan oyuncu en iyi yardımcı bayan oyuncu en iyi bayan yönetmen dallarında güller açaroscarı sen verirsen neden olmasın
oscarı sen verirsen neden olmasın
aaaa hangi oyuncum varmış bu filimde 🙂🙂🙂kediyi küle banıp yemek lazım ne kadar güzel çıkmış tombişik rose
yalnız filmde @Çiğdem- in parlaklarından birinide gördüm sanki çiğdemde bu filmi kaçırmaz bu film 2015 te oscar ın en büyük adayı olur aha buraya yazdım
fragmanı izlemedinmi orda bizim rose la konuşan yumoş bir oğlan çıkıyoraaaa hangi oyuncum varmış bu filimde 🙂🙂🙂
@xemrexxx hala 5x9. bölüm yorumunu bekliyoruz
düzelttim bakalım zaten izlesen bile 5.sezona gelene ka bnm yorumu unuturdun 40 tane dizi izliyin@xemrexxx bizden başka izleyen yok direkt yazayım diye bir şey yok. Günün birinde izleyecek olup, yorumlara göz atmak isteyen olabilir. Ben mesela o niyetle girmiştim başlığa.
bates ile anna nın makus talihi devam etti anna nın ben masumsam o suçlu, ben suçluysam o masum sözleri yürekleri dağladı kızcağızı üzemsinler artık mutlu olsun 3 deçocuk yapsın
spratt ile benkerın düellosu güzeldi benker şike yapmaya kalksa da boru sesli spratt izin vermedi sonuçta violet babaanne lafıyla benker kazandı )
edith ile mary yeni parlaklar buldular
edith bu sefer mutlu sona ulaşır 6.sezon son olici diyiler
barrow un totoş aklı ilk defa bir işe yaradı kahya ile burnundan kıl aldırmaz yahudi efendisi zor duruma düştü
lord granthamın ülseri varimiş o göbişe hayatta kaldığına şükretmeli )) karısı ile arayı da düzeltti
marigolda kavuşan aile sybiee yi kaybetti tom gitti rose da gitti şekerparem
bölümün en iyi sahneesi tabisi de ms.hughes ile carsonamcanın evlnme kararları karşılıklı özverileridi kendim evlenmiş ka sevindim bir yastıkta kocasınlar :
dizide 50 karakter var karışabilircarson la hughes biraz geç kalmış yastık ısınmadan öteki dünyaya giderler kolkola
bu arada benker değil denker olacak
nerde elli karakter? toplasan 15 karakter anca çıkar hepsinide çatır çatır biliyoruz denker la spratt hem dizinin renkli karakterlerindendizide 50 karakter var karışabilir
kont karısı damadı 3 kızı anası dünürü etti 8nerde elli karakter? toplasan 15 karakter anca çıkar hepsinide çatır çatır biliyoruz denker la spratt hem dizinin renkli karakterlerinden
31kont karısı damadı 3 kızı anası dünürü etti 8
anna-bates2
spratt-benker2
ms.hughs- carson2
ms.patmore-daisy2
molesley ile kur yaptığı kadın2
rose ile kocası 2
kocasının ana babası-kahyaları 3
doktor 1
misscrawley ile evlenmeye çalışan adam 1
mary nin 2 talibi 2
edith in çocuğu verdiği çiftçi karı koca 2
barrow ile yeni gelen uşak 2
31 etti aklıma gelen mübarek noktada duralım
soldan sağa;
en öndeki kadın kim @xemrexxx ? bence diğerlerinide çıkaramayacaksın ben sadece en öndeki teyzeyi çıkaramadım
hughes teyze nasılda değişik çıkmış kopya çekmediysen tanıman ilginçsoldan sağa;
carson amcayı baştan çıkaran afetidevran miss hughes
kız kurusu edith
mutfak gülü daisy
bahtsız güzel anna
kaç tanesi tuttu?