Acemi diye yapma böyle şakalarParayla öğretiyorum normalde ama bugün iyi günümdeyim.![]()
Rock karakteri değil ismi benziyor fakat değil.crystal maiden denedim olmuyor oynayamıyorum![]()
olurda benitto mussolini ve josef stalin nickli 2 kişiyle aynı maça denk gelirseniz çıkın carry feedlemekten başka bişey bilmiyolarRock karakteri değil ismi benziyor fakat değil.
Kırılgan bir herodur. Ne kadar kasılırsan kasıl supportsun sonuçta. Ghost Scepter'ini eksik etme işini görür, lh almaya çalışma ve 3. skill'i bir an önce fulle.![]()
Eğitim maçı dediğin botlara karşı olan değil mi ?olurda benitto mussolini ve josef stalin nickli 2 kişiyle aynı maça denk gelirseniz çıkın carry feedlemekten başka bişey bilmiyolarnormal maçta geldi eğitim maçında gelmedi aman dikkat yani
![]()
botlar değil sınırlı hero maçEğitim maçı dediğin botlara karşı olan değil mi ?
Bu arada oyundan çıkma.Lol gibi değil sağlam ceza yazıyorlar. Geçen hafta cinnete geldim çıktım 4 maç ceza yazdı sonra afk bekledim adamlara sinirlenip ceza yemiyim diye çıkmadım ama yine bu sefer 5 maç ceza yedim.
![]()
Eğitim deyince hiç aklıma gelmedi modun limited hero olacağı.botlar değil sınırlı hero maç![]()
bişey sorucam birisi aegisi aldığım için reportlicam banlacaksın diyo bişey olur muEğitim deyince hiç aklıma gelmedi modun limited hero olacağı.Milyonlarca insan arasında denk gelmez zaten mmr tutmadıkca.
![]()
Aegis kimsenin tapulu malı değil ama özelliklerini takıma zarar vermeye yönelik kulllandı diye reportlarlar. Ama şuana kadar report yemekten ceza yendiğini görmedim.bişey sorucam birisi aegisi aldığım için reportlicam banlacaksın diyo bişey olur muşimdi bilmiyorum dota ban olayları
![]()
bi de bu eşya düşürme de işte efnasevi,nadir eşya düşürme hakkı gibi şeyler var . bu nasıl arttırılıyorAegis kimsenin tapulu malı değil ama özelliklerini takıma zarar vermeye yönelik kulllandı diye reportlarlar. Ama şuana kadar report yemekten ceza yendiğini görmedim.
Yiyenler varmış tabı, küfürden sürekli report yersen mute felan yiyorsun gibi söylentiler var ortada.
Ban yokta maç cezası alırsın, low seviye. Puan kazanamadığın ve garip insanlarla dolu bir alan.![]()
Şuan 1lvl'sin muhtemelen ve kutun var. Ona sağ tık aç diyorsun önemli şeyler düşüyor. Onun dışında genelde level atladığın zaman item düşer. Yani sonuç olarak level ve kutundan çıkıyor.bi de bu eşya düşürme de işte efnasevi,nadir eşya düşürme hakkı gibi şeyler var . bu nasıl arttırılıyor![]()
Şuan 1lvl'sin muhtemelen ve kutun var. Ona sağ tık aç diyorsun önemli şeyler düşüyor. Onun dışında genelde level atladığın zaman item düşer. Yani sonuç olarak level ve kutundan çıkıyor.
Onun dışında özel günlerde çok avantajlı şeyler oluyor, item hediye ediyorlar veya sen düşürüyorun maç yapıp. Erken gelseydin book olayı vardı 10$ verip acayip şeyler kazanıyordun felan. Yağmurlu hava olayı favorim hala alabilirsinde baya para dökmen gerekir. Ben puanları item satarak almıştım misal.
Dota2lounge var onun dışında, item takası, item karşılığı idda oynama gibi.
Dotabuff'ta istatistikleri görmek için iyi. Bu aralar yeni bir site daha var o daha ayrıntılı fakat şuan aklıma gelmedi ismi.![]()
Tam manasıyla liderlik herosu, takımı saldırıdan korur, maç kazandırır vs vs. Arrow'unu çok seviyorum reflesklerine bırak işi uzaktaki elemanı indir, görev tamam.2 maç mirana oynadım cidden çok iyiymiş![]()