Dota 2 Yardım

Dr.Who

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
91
Puanı
185
dota 2ye başladım hayırlısıyla oyunu öğretebilecek var mı :D

şöyle bir 2.maçım var sizce nasıl :Dnicki değiştirmiştim yuvarlak içindeki benim :D

Son düzenleme:
Vanguard kasma o item sadece birkaç hero için kasılması gereken bir item. Razor için boşa harcanmış para. :D Razor'a meka çok hoş oluyor. Mekansm kasabilirsin. Mekadan sonra Aghanim'e giderek ultinin kulelere de vurabilmesini sağlayabilirsin.

Onun dışında konuştuk Steam'de zaten. Bu zorlu yolda başarılar. :D

Rock karakteri değil ismi benziyor fakat değil. :D

Kırılgan bir herodur. Ne kadar kasılırsan kasıl supportsun sonuçta. Ghost Scepter'ini eksik etme işini görür, lh almaya çalışma ve 3. skill'i bir an önce fulle. :)
olurda benitto mussolini ve josef stalin nickli 2 kişiyle aynı maça denk gelirseniz çıkın carry feedlemekten başka bişey bilmiyolar :D normal maçta geldi eğitim maçında gelmedi aman dikkat yani :D

olurda benitto mussolini ve josef stalin nickli 2 kişiyle aynı maça denk gelirseniz çıkın carry feedlemekten başka bişey bilmiyolar :D normal maçta geldi eğitim maçında gelmedi aman dikkat yani :D
Eğitim maçı dediğin botlara karşı olan değil mi ? :)

Bu arada oyundan çıkma. :D Lol gibi değil sağlam ceza yazıyorlar. Geçen hafta cinnete geldim çıktım 4 maç ceza yazdı sonra afk bekledim adamlara sinirlenip ceza yemiyim diye çıkmadım ama yine bu sefer 5 maç ceza yedim. :D

Son düzenleme:
Eğitim maçı dediğin botlara karşı olan değil mi ? :)

Bu arada oyundan çıkma. :D Lol gibi değil sağlam ceza yazıyorlar. Geçen hafta cinnete geldim çıktım 4 maç ceza yazdı sonra afk bekledim adamlara sinirlenip ceza yemiyim diye çıkmadım ama yine bu sefer 5 maç ceza yedim. :D
botlar değil sınırlı hero maç :D

Eğitim deyince hiç aklıma gelmedi modun limited hero olacağı. :D Milyonlarca insan arasında denk gelmez zaten mmr tutmadıkca. :D
bişey sorucam birisi aegisi aldığım için reportlicam banlacaksın diyo bişey olur mu :D şimdi bilmiyorum dota ban olayları :D

bişey sorucam birisi aegisi aldığım için reportlicam banlacaksın diyo bişey olur mu :D şimdi bilmiyorum dota ban olayları :D
Aegis kimsenin tapulu malı değil ama özelliklerini takıma zarar vermeye yönelik kulllandı diye reportlarlar. Ama şuana kadar report yemekten ceza yendiğini görmedim. :D

Yiyenler varmış tabı, küfürden sürekli report yersen mute felan yiyorsun gibi söylentiler var ortada. :D

Ban yokta maç cezası alırsın, low seviye. Puan kazanamadığın ve garip insanlarla dolu bir alan. :D

Aegis kimsenin tapulu malı değil ama özelliklerini takıma zarar vermeye yönelik kulllandı diye reportlarlar. Ama şuana kadar report yemekten ceza yendiğini görmedim. :D

Yiyenler varmış tabı, küfürden sürekli report yersen mute felan yiyorsun gibi söylentiler var ortada. :D

Ban yokta maç cezası alırsın, low seviye. Puan kazanamadığın ve garip insanlarla dolu bir alan. :D
bi de bu eşya düşürme de işte efnasevi,nadir eşya düşürme hakkı gibi şeyler var . bu nasıl arttırılıyor :D

bi de bu eşya düşürme de işte efnasevi,nadir eşya düşürme hakkı gibi şeyler var . bu nasıl arttırılıyor :D
Şuan 1lvl'sin muhtemelen ve kutun var. Ona sağ tık aç diyorsun önemli şeyler düşüyor. Onun dışında genelde level atladığın zaman item düşer. Yani sonuç olarak level ve kutundan çıkıyor.

Onun dışında özel günlerde çok avantajlı şeyler oluyor, item hediye ediyorlar veya sen düşürüyorun maç yapıp. Erken gelseydin book olayı vardı 10$ verip acayip şeyler kazanıyordun felan. Yağmurlu hava olayı favorim hala alabilirsinde baya para dökmen gerekir. Ben puanları item satarak almıştım misal.

Dota2lounge var onun dışında, item takası, item karşılığı idda oynama gibi.

Dotabuff'ta istatistikleri görmek için iyi. Bu aralar yeni bir site daha var o daha ayrıntılı fakat şuan aklıma gelmedi ismi. :D

Şuan 1lvl'sin muhtemelen ve kutun var. Ona sağ tık aç diyorsun önemli şeyler düşüyor. Onun dışında genelde level atladığın zaman item düşer. Yani sonuç olarak level ve kutundan çıkıyor.

Onun dışında özel günlerde çok avantajlı şeyler oluyor, item hediye ediyorlar veya sen düşürüyorun maç yapıp. Erken gelseydin book olayı vardı 10$ verip acayip şeyler kazanıyordun felan. Yağmurlu hava olayı favorim hala alabilirsinde baya para dökmen gerekir. Ben puanları item satarak almıştım misal.

Dota2lounge var onun dışında, item takası, item karşılığı idda oynama gibi.

Dotabuff'ta istatistikleri görmek için iyi. Bu aralar yeni bir site daha var o daha ayrıntılı fakat şuan aklıma gelmedi ismi. :D

4 lvlim 1 değil :D

Techies oyna. Manyak eğlenceli hero. Zor ama boşver önemli olan eğlenmek oyunda değil mi? :D Eğer istersen steamden Techies ile ilgili birkaç ipucu verebilirim. Ben de iyi bilmiyorum pek heroyu ama Twitch'den bir Dota oyuncusu 24 saat Techies oynama hedefi koydu kendine ve gerçekleştiriyor. :D O derecek keyifli bir hero. İyi ki geldi <3 @Dr.Who

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy