zaten sağlamdasın hem emeklisin hemde süper olanından daha sağlam bişey yokMerak etme ben kendimi saglama alacagim yarindan sonra
zaten sağlamdasın hem emeklisin hemde süper olanından daha sağlam bişey yokMerak etme ben kendimi saglama alacagim yarindan sonra
Teşekkür ederim. Sende iyiki varsın@Dosi yani sen en sevdiklerimdensin. İyi ki varsın.
evet bir yıl daha yaşlanıyorum yeni yılla birlikte herkes gibi@tekin için çember daralıyor artık
ben televizyon dizisi stoklarken neler olmuş bence @Yakamoz-Asi 500.bölüme sabretsin
Korkulması gereken biriyim evet ama katı yanımı belli etmemeye çalışıyorumKorkuyoruz ama çaktırmıyoruz.
@xdragxx ten mesaj var.
Hayırsız Mosi , beni unuttun mu ?
O senin manevi abinmiş(ben bile inanmadım )
O diyor hayırsızsın ama gene de selam söylüyorum ama yine de diyor Aykut
@Bully @Yakamoz-Asi @serhatt
Suyunu çıkartmadan yavaş yavaş şimdi güzellik uykusuna yattı.Kavustun mu kavrugunaSuyunu cikarttin mi saatlerce?
Artik kavruk kavruk diye dolasmazsin forumda
Hayırsız diyor bizimkisi ( şakasından )Artik @Dosi düsünsün habire mesaj gelir durur artik Aykut'tan
Wp nasıl ayarladın 😱Suyunu çıkartmadan yavaş yavaş şimdi güzellik uykusuna yattı.Wp den buluştuk.
------
@xdragxx ten Mosi’ye…
Abimi unutur muyum hiç.
@xdragxx ten mesaj var.
Hayırsız Mosi , beni unuttun mu ?
O senin manevi abinmiş(ben bile inanmadım )
O diyor hayırsızsın ama gene de selam söylüyorum ama yine de diyor Aykut
@Bully @Yakamoz-Asi @serhatt
Usanmış artık artık nasıl bıktırdıysam kendi verdi ulan dedim neden girmiyorsun dedim Ben instagram a girmiyorum kimse verme ama dedi Wp attıWp nasıl ayarladın 😱
tam ondan beklenen videolar olmuşmesajımı aldım. Yalnız aynısını ona iade etiyorum
Abimi unutur muyum hiç.
Sende selamımı ilet. Umarım hayatında her şey yolundadır.
Yani böyle soru cevap olarak bide ulu orta yerde yazılar yazacağımı beklemiyorsun herhaldeUsanmış artık artık nasıl bıktırdıysam kendi verdi ulan dedim neden girmiyorsun dedim Ben instagram a girmiyorum kimse verme ama dedi Wp attıA. S iletirim (şu an uyuyor )
Evlendin mi diye soruyor ?
Yani böyle soru cevap olarak bide ulu orta yerde yazılar yazacağımı beklemiyorsun herhaldebu kadarda özel hem de
Selamımı ilet yeterli.
Şu an uyuduğuna göre onun rutin en son bıraktığım gibiymiş. Değişmemiş kendisi veya hayat stili. Onun aksine benim hayatımda çok çok şeyler değişti. Ben bile değiştim.
Bence sorgu odasında yazdığın yazıları görüp vicdan azabı çekip sana verdi Wp.
Ben Twitter’da sana ulaşır sandım. Wp büyük adım olmuşhayırlı olsun sana.
Elbette beklemiyorum , iletirim ne demek. Teşekkür ederim. 🤩Yani böyle soru cevap olarak bide ulu orta yerde yazılar yazacağımı beklemiyorsun herhaldebu kadarda özel hem de
Selamımı ilet yeterli.
Şu an uyuduğuna göre onun rutin en son bıraktığım gibiymiş. Değişmemiş kendisi veya hayat stili. Onun aksine benim hayatımda çok çok şeyler değişti. Ben bile değiştim.
Bence sorgu odasında yazdığın yazıları görüp vicdan azabı çekip sana verdi Wp.
Ben Twitter’da sana ulaşır sandım. Wp büyük adım olmuşhayırlı olsun sana.
Kavruğuna kavuşmana sevindim. Aynen derin bir oh çekeriz artıkEn çok ikinizi + @Bully
Daha da yüzümü göstermem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?