FF dosimosi / Dosi

Ufak da olsa bir hissem var benim de. Satarım ben de artık ne yapalım.
ohoooo o eskidendi ama tamam be sana yüklü bir para aktarmasi yapariz
suan tek sahibi ve her yerde yetkisi olan tek kisiyim

Zey TV'nin mihenk taşları sen ve @xdragxx olmadan neyleyim ben Zey Tv'yi. 😕 Zey TV siz olmadan Flash TV'ye döner.
@xdragxx kanaldan aldigi paralari catir catir yemekle ugrasiyor. Sana bayram özel program yapacakti. Belki bir gün yapilir kimbilir. Kanalimi size emnaet ediyorum artik

O artık emekli. Siyah renk ile tam 2017 moduma dönmüş oldum

Ben yurt dışında kaldığım için @bazinga benim emekli paramı döviz olarak verecek yani diğer emekli meslektaşlarımdan daha şanslıyım
Özellikle @MEnes ’e duyurulur

Reactions: 12.Adam and Dosi
Kapalı kapılar ardında kirli oyunlar dönüyor... @bazinga

Aaah ah ben emekliyken böyle miydi beee... Heey gidi hey az sürünmedik, mecbur mesleğe geri döndük...
@bazinga

@Sherlock beyciğime katılıyorum. #BiziBırakmaDosimosi hanım...

Benim forumdaki acemilik dönemlerimde bana destek olan, foruma uyum sağlamamda büyük emeği olan, yaptığı yarışma sayesinde de forumda iyi dostluklar kurmamı sağlayan ve kalıcı olmama vesile olan kişidir kendisi. O günden beride tatlı, atışmalı bir iletişimimiz var kendisiyle.
Onunla sohbet etmek ayrı keyifli, atışmak ayrı keyifli.
Kısaca iyi ki varsın DosiMosi.
Bir gün buradan gitsem bile Fav10 dendiği zaman aklıma ilk gelecek kişi sensin. Seni çoğu zaman kızdırıyorum biliyorum ama yerin ayrı bende bil istedim.

Not: Bu konudan benim neden yok acaba?

Not: Bu konudan benim neden yok acaba?
Varmış.

bu nasıl güzel bir mesaj böyle

Öncelikle güzel şeylere vesile olmak çok güzel ve sonrasındada böylesine güzel izlenim vermek çok güzel. Bu düşüncelerin değişmemesi dileğimle

Beni kızdırdığın doğrudur
özellikle bir konu hakkında
seni öyle kabul ediyoruz artık

Ara sıra (kendi deyimiyle) Türkçesi yüzünden dediğimi yanlış anlayan yada anlamayan. Fenerbahçeli. Yurt dışında yaşayan ve tatile Türkiye'ye gelen gurbetçi Süper moderatör. Kendisini ne kadar kötü bilen olsa da yönetici sonuçta görevini yapması lazım

İyi niyetli, empati kurabilen, foruma renk katan. Şimdilik bu kadar yine uğrarım

Reactions: Dosi