dosimosi 3000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,278
Puanı
1,060
Forumumuzun son dönemde çıkışta olan isimlerinden @dosimosi 3000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder, daha nice mesajlar dileriz.

İşte hediyelerin, hatırlarsan söz vermiştim sana bu konu için, böylelikle sözümü de tutmuş oldum. 😉

Tebrikler dosimosi, nice güzel mesajlara.

bu hizla gidersem yeni yilin ilk ayinda 4000ede gececem. 1 haftadir bi acildim pir acildim

Tebrikler arkadaşım, nice güzel mesajlara hep birlikte.

tesekurler @Bully
atakan devri survivorla bitmisti yinede sagol

Demek istediğim Atakan'ı o kadar destekledin ettin, Survivor bittikten sonra bir anlamı kalmadı mı yani senin için, neyse cevabını da vermişsin zaten.
ben baska birsey anladim. bi önceki senede merveyi destekledim. ben yarisma bittikten sonra öyle sıkı fanliga devam etmem. ama tabiki dizilerde oynarsa izlerim

ben baska birsey anladim. bi önceki senede merveyi destekledim. ben yarisma bittikten sonra öyle sıkı fanliga devam etmem. ama tabiki dizilerde oynarsa izlerim
Gönderme de vardı tabii o mesajda.

Tebrikler @dosimosi nice mesajlara. Beni de geçersin sen çok yakın zamanda.
İlkbahar'da ilk girişimde çok aktiftim de yazın ve sonrasında düştü baya o aktiflik.

Beni tatil uzaklaştırmıştı valla tam tersine. Okul dönemi aktiftim boşken aktif olamadım.
ben 1 sene anca bin mesaj yapmistim sonra 3 ayda bine ulasmaya basladim. yilbasidan sonra is hayatina geri dönus yapacam oyuzden uzak dururum artik forumdan