olsun rekabet iyidir kimleri dize getirdik trump mı bize engel olacakTrump dosiye sarmış bizim suçumuz yok.
olsun rekabet iyidir kimleri dize getirdik trump mı bize engel olacakTrump dosiye sarmış bizim suçumuz yok.
Anca koru zaten bize gelince koruma yok.
2.Çiğdem de geldi.yüzünü görüyozmuda koruyak bir bakmışım kaybolmuşsun be
2.Çiğdem de geldi.
hhahah seninde bir dahakı açacağım kutlama konuna seninde akfana bir sandalye atacam ayoll merak etmehogatha otomatiğe takmış kim bişey kutluyorsa bir yerlerden bir sandalye çıkarıp hediye ediyor sanırım bunlardan çok var sende sende bıkmışsınki sandalyelerini bitirmeye çalışıyorsun
Tesekkurler, ben sarkilarin siirlerin her sözlerine dikkat eden birisiyim bilirsin. kendim paylasirken karsimdakina anlami oldugu zamanlar paylasirim özelliklede sözlerini yazdigim zaman.@dosimosi tebrik ederim arkadaşım, nice mesajlara inşallah, 100.000'ler kulübüne girdiğin günleri de görürüz umarım
Hediyelerin:
Bu da başka bir Yanımda Kal, inşallah beğenirsin
İnşallah dinlememişsindir
Şiirleri de sakin kafayla konsantre olarak dinle, benim için önemleri büyük inşallah beğenirsin.
Hepsinin bir anlamı var zatenTesekkurler, ben sarkilarin siirlerin her sözlerine dikkat eden birisiyim bilirsin. kendim paylasirken karsimdakina anlami oldugu zamanlar paylasirim özelliklede sözlerini yazdigim zaman.
Ben yarin ise giderken hepsini dinlerim. Bu aralar muziksiz yolculuk yapmiyorum. Galiba hic birini dinlemedim. Rafetinkini belki dinlemisimdir. Yarin dinlerim hepsinini ve hep konularimi actigin icin senden ilkkez hediye aliyorum konu disinda
anlami sanami yoksa bizemi ona göre dikkat edeyimHepsinin bir anlamı var zaten
Rafet'i dinlemediğini sanıyorum çünkü eski şarkı değil
Bu seferlik Deniz'e devredeyim bir ilke imza atarak konu dışında hediye vereyim dedim
Ortaya karışık, bilmece gibi oldu biraz Sen çözersin artık 😛anlami sanami yoksa bizemi ona göre dikkat edeyim
peki ben sana olarak dinlerim ozamanOrtaya karışık, bilmece gibi oldu biraz Sen çözersin artık 😛
Sana da iyi geceler canım kendine iyi bak hayırlı işler öptümpeki ben sana olarak dinlerim ozaman
iyi geceler
teşekkürler yarin dinlerim yolculuk sirasindaNice mesajlar dilerim @dosimosi
Şu sıralar dinlediğim bir uzun havayı hediye ediyorum. İbo'nun kadife gibi sesinden. İyi dinletiler
Hayrola yolculuk nereye?teşekkürler yarin dinlerim yolculuk sirasinda
işe giderken mesafe çokta. bu aralar yoğun çalıştığım içim ve ben bu hafta 3 gün girdim foruma. ruhun duymamis ama 3 gun içinde 500-600 mesaj yazdim o ayriHayrola yolculuk nereye?
Aynen ne zaman girsem forumdasın @destere'yi bile geçtin gevezelikteişe giderken mesafe çokta. bu aralar yoğun çalıştığım içim ve ben bu hafta 3 gün girdim foruma. ruhun duymamis ama 3 gun içinde 500-600 mesaj yazdim o ayri