Yeme-İçme Doritos

2 kere şundan aldık PS- Plus aylık beleş çıkar diye
ama şimdiki henüz çıkmadı

Bir 2 haftaya yine alırım

Reactions: Tolstoyevski
Reactions: Dosi
Tabi bir de görünce aklıma 2017’den beri muhabbetimiz geliyor
Senle olan lakabımız Dositols'u anımsatıyor

Bu arada bizde turuncu (sade ve acılı) ve koyu lacivert olanı var. Diğerlerine denk gelmedim. Fiyatı diğer cipslere göre pahalı oluyor.

Reactions: Tolstoyevski
Senle olan lakabımız Dositols'u anımsatıyor

Bu arada bizde turuncu (sade ve acılı) ve koyu lacivert olanı var. Diğerlerine denk gelmedim. Fiyatı diğer cipslere göre pahalı oluyor.
Koyu laciverti de bizde pek yok gibi, var ama nadir. En çok yeşil olanı yaygın, çocukluğumdan beri yeşil olanlar hep cips raflarındaydı ardından turuncusu.

Sudan ucuzdur. Genelde herkes Pringlese bayılıyor ama benim çocukluğumdan beri en sevdiğim cips markasıdır. Özellikle acı biberli ve peynirli olanlarına bayılırım.

en çok satılan dönem pokemon tasolu dönemidir kesin
------

benımen sevdiğim cips chtos

Baharatlısına bayılırım hatta piyasadaki en sevdiğim cips.

Koyu laciverti de bizde pek yok gibi, var ama nadir. En çok yeşil olanı yaygın, çocukluğumdan beri yeşil olanlar hep cips raflarındaydı ardından turuncusu.
O turuncu baştaki ve şu 2sini gördüm markette. Şu turuncu acılıda var şuan evde (bu arada ben pek cips yemiyorum
)

Evin diğer tüm üyeleri

Ben fazla abur cubur yiyen biri değilim
çok nadir. Büyüdükçe o iştah gitti
ben yemıyom zaten artık kahvaltılık çikolata göfret öyle şeyler .bide patos pekos cerezoz vardı

A-101'de bulunan Samba Doritos'tan bir tık iyidir garip bir şekilde

Reactions: Gerekli24
Çok yedim küçükken daha sonra genelde yersem Lays yiyorum ancak cips yemeyeli de bayağı zaman geçti.

Cips aleminin değişmez liderlerindendir. Zaman zaman diğer cipsler uğruna yabana atılsa da geri dönüş yapılacağı kesindir. Peynirlisi favorim olmakla birlikte Alaturka tarzı özel Türkiye serilerini de çok seviyorum.

Yeşil olanı favorimdir. Lays ve doritosa bayılırım ama çocukluğumdaki kadar sık yemiyorum. Hatta uzun süredir cips yediğim söylenmez.