Yeme-İçme Doritos

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,083
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Yılların klasikleşmiş mısır cipsidir. Türkiye'de eski tadı pek olmasa da halen sevilerek tüketilir. En doyurucu cipslerdendir. Genel olarak yeşil ve ardından turuncu paketleri popülerdir.

1610635336718.jpeg

05087040-7b18e3.jpg

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi
2 kere şundan aldık PS- Plus aylık beleş çıkar diye :A ama şimdiki henüz çıkmadı :A
Bir 2 haftaya yine alırım
IMG_20210114_154648.jpg

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Senle olan lakabımız Dositols'u anımsatıyor :A

Bu arada bizde turuncu (sade ve acılı) ve koyu lacivert olanı var. Diğerlerine denk gelmedim. Fiyatı diğer cipslere göre pahalı oluyor.
Koyu laciverti de bizde pek yok gibi, var ama nadir. En çok yeşil olanı yaygın, çocukluğumdan beri yeşil olanlar hep cips raflarındaydı ardından turuncusu. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sudan ucuzdur. Genelde herkes Pringlese bayılıyor ama benim çocukluğumdan beri en sevdiğim cips markasıdır. Özellikle acı biberli ve peynirli olanlarına bayılırım. :A

en çok satılan dönem pokemon tasolu dönemidir kesin
------

benımen sevdiğim cips chtos

Koyu laciverti de bizde pek yok gibi, var ama nadir. En çok yeşil olanı yaygın, çocukluğumdan beri yeşil olanlar hep cips raflarındaydı ardından turuncusu. :A
O turuncu baştaki ve şu 2sini gördüm markette. Şu turuncu acılıda var şuan evde (bu arada ben pek cips yemiyorum :A )
08710398162045.jpeg.jpg
4850631ce0467fcf968bad0a9dbc2498.jpg

Çok yedim küçükken daha sonra genelde yersem Lays yiyorum ancak cips yemeyeli de bayağı zaman geçti.

Cips aleminin değişmez liderlerindendir. Zaman zaman diğer cipsler uğruna yabana atılsa da geri dönüş yapılacağı kesindir. Peynirlisi favorim olmakla birlikte Alaturka tarzı özel Türkiye serilerini de çok seviyorum. :Z

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Yeşil olanı favorimdir. Lays ve doritosa bayılırım ama çocukluğumdaki kadar sık yemiyorum. Hatta uzun süredir cips yediğim söylenmez. :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24