Bizde de yeşili yokBen bunları bizim ülkede varsa da görmedim.
Bu arada Lays cipsleride yaygın değil bizde. Geçen gördüm şaşırdım
Bizde 2 marka var en yaygını.
Bizde de yeşili yokBen bunları bizim ülkede varsa da görmedim.
Lays olarak mevsim yeşillikleri seviyorum ben. Hatta en sevdiğim Doritos peynirli ile o.Bizde de yeşili yok
Bu arada Lays cipsleride yaygın değil bizde. Geçen gördüm şaşırdım
Bizde 2 marka var en yaygını.
Laysın yeri her zaman ayrıdırRuffles ile birleşse bile hiçbir zaman Lays olamayacaktır.
Lays'in büyüklüğünün de Messi ile hiçbir alakası yok bu arada. Malzeme vermeyelim şimdi @MEnes'e...Laysın yeri her zaman ayrıdır
Messici olarak ben de katılıyorum bunaLays'in büyüklüğünün de Messi ile hiçbir alakası yok bu arada. Malzeme vermeyelim şimdi @MEnes'e...
Bayağı uzun bir liste hazırlıyorum, tüm Messi'cileri tek tek engelleyeceğim. 😌 😌 Listeye sen de dahil oldun...Messici olarak ben de katılıyorum buna
Desene konuşacak kimse kalmayacakBayağı uzun bir liste hazırlıyorum, tüm Messi'cileri tek tek engelleyeceğim. 😌 😌 Listeye sen de dahil oldun...
Futbol, futbolu bilen insanlar ile konuşulur. ✔️
Buna ben de katılıyorum... Lays'in yeri ayrıdır lakin Ketçap'lı Ruffles da bir başkadır...Lays'in büyüklüğünün de Messi ile hiçbir alakası yok bu arada. Malzeme vermeyelim şimdi @MEnes'e...
O bizi engelleyemez... Bunun mümkünatı dahi yoktur... @DarkLegenD
Bayağı uzun bir liste hazırlıyorum, tüm Messi'cileri tek tek engelleyeceğim. 😌 😌 Listeye sen de dahil oldun...
Futbol, futbolu bilen insanlar ile konuşulur. ✔️
Buna ben de katılıyorum... Lays'in yeri ayrıdır lakin Ketçap'lı Ruffles da bir başkadır...
Ya @DarkLegenD kim, bizi engellemek kim yoldaşlarım... Kendisi CW isimli kanalın fanboyu olmasına rağmen aramıza kabul ettik, bizden başka kim CW isimli kanalın fanboyu olan bir şahsı yanına yöresine yaklaştırır ki... Bunu bildiği için bizi engellemesi söz konusu dahi olamaz.O bizi engelleyemez... Bunun mümkünatı dahi yoktur... @DarkLegenD
Ne kadar güzel anlaşıyoruz öyle yine... Canım yoldaşım...Ahahaha.. Sişkolok..
Buna ben de katılıyorum... Lays'in yeri ayrıdır lakin Ketçap'lı Ruffles da bir başkadır...
------
O bizi engelleyemez... Bunun mümkünatı dahi yoktur... @DarkLegenD
Canım yoldaşlarım..Ya @DarkLegenD kim, bizi engellemek kim yoldaşlarım... Kendisi CW isimli kanalın fanboyu olmasına rağmen aramıza kabul ettik, bizden başka kim CW isimli kanalın fanboyu olan bir şahsı yanına yöresine yaklaştırır ki... Bunu bildiği için bizi engellemesi söz konusu dahi olamaz.
Ketçaplı Ruffles konusunda adaşımın söylemlerine de katılıyorum bu arada, gerçekten yeri ayrıdır...
Ne kadar güzel anlaşıyoruz öyle yine... Canım yoldaşım...
Yoldaşım benim beee...Canım yoldaşlarım..
Canım yoldaşlarım..
Bu dörtlü çok güçlü yoldaşlarım... (@MasacRE bekleniyorsun...)Yoldaşım benim beee...
Emre Özcan'ın, Medya Devi'ni böcek gibi ezerek Ronaldo'nun çok daha iyi bir futbolcu olduğunu kanıtladığı ortamda senin gibi bir analizcinin Messi'ci olması...Ya @DarkLegenD kim, bizi engellemek kim yoldaşlarım... Kendisi CW isimli kanalın fanboyu olmasına rağmen aramıza kabul ettik, bizden başka kim CW isimli kanalın fanboyu olan bir şahsı yanına yöresine yaklaştırır ki... Bunu bildiği için bizi engellemesi söz konusu dahi olamaz.
Ketçaplı Ruffles konusunda adaşımın söylemlerine de katılıyorum bu arada, gerçekten yeri ayrıdır...
Burada sayın taktik deha Emre Özcan, Messi saflarında yer alsaydı ve onu savunsaydı muhtemelen o zaman da yok edecekti. Medya Devi'ni severim, yeri ayrıdır lakin söz konusu futbolun taktik analizi olunca Emre Özcan bir başkadır...Emre Özcan'ın, Medya Devi'ni böcek gibi ezerek Ronaldo'nun çok daha iyi bir futbolcu olduğunu kanıtladığı ortamda senin gibi bir analizcinin Messi'ci olması...
Ketçaplısı tatlı oluyor.Fakat yenilebilir.Ya @DarkLegenD kim, bizi engellemek kim yoldaşlarım... Kendisi CW isimli kanalın fanboyu olmasına rağmen aramıza kabul ettik, bizden başka kim CW isimli kanalın fanboyu olan bir şahsı yanına yöresine yaklaştırır ki... Bunu bildiği için bizi engellemesi söz konusu dahi olamaz.
Sipariş ederken ne diyeceğiz?Doritos denilince aklıma bu geliyor ya Görünce ne alaka dedirtiyor ama tadı hiç fena değil, denemek isteyen olursa Doritos'u böyle de önerebilirim