Domuz Gribi Aşısı Olacak mısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Domuz Gribi Aşısı Olacak mısınız ?

• Evet

Oy: 2 6.9%
  • Hayır

Oy: 24 82.8%
  • Kararsızım

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
Oğlum hakkında hiç bilgimiz falan yok biri diyor olun ötekisi olmayın...Olun ya da olmayın diye öneride bulunmayın tanımadığınız birinin başına gelen bir olayın vebalini taşıyıp taşıyamayacağınızı bilmiyorsunuz.

Domuz gribine kurban olam ya

Okulda geyiğini bile yapıyorduk bu coronanın geyiğiini bile yapamıyoruz korkudanss

Sene 2010 ah ah ahhhhh o günler güzeldi vallaha

Oğuzhan Koç ve arkadaşları bile gözüme sempatik gelirdi

Reactions: NES and Sherlock
Hocam tükürem domuz gribine modundaydım ben hiç korkmuyordum

Ama bi keresinde fena grip oldum sınavları falan kaçırdım galiba o domuz gribiydi

Asıl efsane kuş gribiydi 2005'te. 1 sene tavuk yiyemedik...

Reactions: Sherlock

Ama bi keresinde fena grip oldum sınavları falan kaçırdım galiba o domuz gribiydi

Hocam bence ben de oldum sanırım ama çok sonradan dediğin gibi, böyle grip gibiydi ama çok daha ağırdı.

Hocam ahahahahaha.
Kasaplar falan sövüyordu tavuk satamıyoruz diye, efsane günlerdi. Evlerinde muhabbet kuşu olanlar paranoyak gibi salıyordu onları falan.

Reactions: xdragxx
Heee kuşlar sanki oldukları yerde virüs taşıyacaklar skljgsjklgjs

Reactions: NES

Millet tavuk yiyemedi dediğin gibi benim abim ne kadar yumurta varsa koli koli getirip eve evde yiyordu döner falan da rahat rahat yiyordu tabii biz o zamanlar korkuyorduk bize bişey olacak diye 😅😅

Reactions: xdragxx
Millet tavuk yiyemedi dediğin gibi benim abim ne kadar yumurta varsa koli koli getirip eve evde yiyordu döner falan da rahat rahat yiyordu tabii biz o zamanlar korkuyorduk bize bişey olacak diye 😅😅
Abin cesurmuş

Tavuk stoklayan zekiler vardı kasaplardan onlar yiyordu bi de

Reactions: NES