Domuz Gribi Aşısı Olacak mısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Domuz Gribi Aşısı Olacak mısınız ?

• Evet

Oy: 2 6.9%
  • Hayır

Oy: 24 82.8%
  • Kararsızım

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
Ya herkes olmayacağız diyor ama biz olcaz o aşıyı üniversiteyi topluca iğneleyecekler herhalde.

Bende Olmucam Amerikaya değişik bize Değişik İyi bişi deil olsa başbakan olur ;(

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oğlum babam hepimize yaptırdı lan :S he ben tabi her yerde kaçtım mutluyum :D aşı olsan da olmasan da mutlak son ölüm dimi :D

Hadi ya geçmiş olsn :S
Benim de bir arkadaşım yakalandı şu anda hasta.Belki bana da ondan bulaşır atlatırım en baba aşıdan daha iyi :D

Bir de bu aşı meselesi için,hepten olmam demiyorum.En azından şu sıralarda kimse bana bu aşıyı oldurtturamaz.Önce bi nasıl bir şey olduğu ortaya çıksın,hem ben ömrümde yumurta yememiş adamım alerjim var mı yok mu bilmem,öyle.

Tayyip'e Obama'ya göre de hareket etmeyin.Sonuçta onlar hastalığı kapsa milyar tane doktor var onların ağzının içine bakan.Biz kuyruklarda sürünen nesildeniz.

Ama kalkıp da ne ebegümeci olduğu belirsiz aşıyı da olmayın.

ahaha :D yani tüm ölü sayısına rağmen bağışıklık sistemin sağlamsa atlatma olasılığın da yüksek.yani aşı olacağına git portakal sık onu enjekte et.

Yalnız soğuğun hastalığı azdıracağı doğru,olacak olan varsa şimdiden olsun aşı hemen etki yapmıyor.Aşı olanların yan etkilerinden olmayanların hastalık kapmasından sorumluluk almamak için olun veya olmayın demiyorum.Ben olmayacağım ama kalkıp bana göre hareket etmeyin...

Benim arkadaşım da hasta yoğun bakımda ama bakalım nolcak...🙂 gerçi o arkadaşım biraz yamuk olsada seviorum 🙂