Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hadi ya geçmiş olsn :S Benim de bir arkadaşım yakalandı şu anda hasta.Belki bana da ondan bulaşır atlatırım en baba aşıdan daha iyi
Bir de bu aşı meselesi için,hepten olmam demiyorum.En azından şu sıralarda kimse bana bu aşıyı oldurtturamaz.Önce bi nasıl bir şey olduğu ortaya çıksın,hem ben ömrümde yumurta yememiş adamım alerjim var mı yok mu bilmem,öyle.
Tayyip'e Obama'ya göre de hareket etmeyin.Sonuçta onlar hastalığı kapsa milyar tane doktor var onların ağzının içine bakan.Biz kuyruklarda sürünen nesildeniz.
Ama kalkıp da ne ebegümeci olduğu belirsiz aşıyı da olmayın.
Yalnız soğuğun hastalığı azdıracağı doğru,olacak olan varsa şimdiden olsun aşı hemen etki yapmıyor.Aşı olanların yan etkilerinden olmayanların hastalık kapmasından sorumluluk almamak için olun veya olmayın demiyorum.Ben olmayacağım ama kalkıp bana göre hareket etmeyin...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.