Ah be güzel kardeşim kim bilir şimdi nasılsındırBende Olmucam Amerikaya değişik bize Değişik İyi bişi deil olsa başbakan olur ;(
Ahahahah hocam benim de aklıma şu şarkı geldi.Ah be güzel kardeşim kim bilir şimdi nasılsındır
O dönemin bu tayfasındanmışsınsss
Gece gece iyi nostalji yaptırdın hocam @Sherlock
@49'da paylaştım hocamAhahahah hocam benim de aklıma şu şarkı geldi.
Hocam sonradan ekledin herhalde, direkt aklıma bu şarkı geldi konuyu görünce. Ne dönemlerdi ya, Pürel diye bir şey vardı şimdi herkesin kolonya kullandığı gibi ondan kullanılırdı domuz gribi dönemi.@49'da paylaştım hocam
Hocam tükürem domuz gribine modundaydım ben hiç korkmuyordumHocam sonradan ekledin herhalde, direkt aklıma bu şarkı geldi konuyu görünce. Ne dönemlerdi ya, Pürel diye bir şey vardı şimdi herkesin kolonya kullandığı gibi ondan kullanılırdı domuz gribi dönemi.
Hocam bence ben de oldum sanırım ama çok sonradan dediğin gibi, böyle grip gibiydi ama çok daha ağırdı.Hocam tükürem domuz gribine modundaydım ben hiç korkmuyordum
Ama bi keresinde fena grip oldum sınavları falan kaçırdım galiba o domuz gribiydi
Asıl efsane kuş gribiydi 2005'te. 1 sene tavuk yiyemedik...
Heee kuşlar sanki oldukları yerde virüs taşıyacaklar skljgsjklgjsHocam bence ben de oldum sanırım ama çok sonradan dediğin gibi, böyle grip gibiydi ama çok daha ağırdı.
Hocam ahahahahaha. Kasaplar falan sövüyordu tavuk satamıyoruz diye, efsane günlerdi. Evlerinde muhabbet kuşu olanlar paranoyak gibi salıyordu onları falan.
Millet tavuk yiyemedi dediğin gibi benim abim ne kadar yumurta varsa koli koli getirip eve evde yiyordu döner falan da rahat rahat yiyordu tabii biz o zamanlar korkuyorduk bize bişey olacak diye 😅😅Hocam tükürem domuz gribine modundaydım ben hiç korkmuyordum
Ama bi keresinde fena grip oldum sınavları falan kaçırdım galiba o domuz gribiydi
Asıl efsane kuş gribiydi 2005'te. 1 sene tavuk yiyemedik...
Abin cesurmuşMillet tavuk yiyemedi dediğin gibi benim abim ne kadar yumurta varsa koli koli getirip eve evde yiyordu döner falan da rahat rahat yiyordu tabii biz o zamanlar korkuyorduk bize bişey olacak diye 😅😅
Valla değişik zamanlardı ya şimdi dalgasını bile geçemiyoruz bu hastalığın 😅😅Abin cesurmuş
Tavuk stoklayan zekiler vardı kasaplardan onlar yiyordu bi de