Vücut açıyor ohaa.
ferit bey soyunuyor kalp atışını geçecez galiba @mrt-06Vücut açıyor ohaa.Bu bölümü 5-6 kere izlemek lazım.
![]()
8 reyting almanız gerekiyor o zaman.
7 ilede geçeriz ayoll virgül farkıyla8 reyting almanız gerekiyor o zaman.![]()
Evet ben de normalde Özge Gürel'e karşı baya önyargılıydım ama dram dizizsine dönüyor yavaş yavaş.@Yiğitt @xemrexxx izledinizmi çocuklar bölümü çok iyi bir bölümdü
ben izlediğime göre ergen sadece aşk dolu dizi olamaz zaten oyüzden @sokak sanati @Harunnn60 sizede öneriyorum çocuklar![]()
![]()
dizi 1.bölümüyle klşe bulunmustu ama 2 ve özellikle 3.bölümle tam bir dram dizisine dönüştü karakterler klişe olabilir ama konu olarak sıradan bir aşk dizisi değil çocuk oyuncu çok iyi oynuyor küçük ağadan daha kaliteligüzel bir dram dizisine büründü dizimiz
![]()
aa her dizide olur bir ecünnüEvet ben de normalde Özge Gürel'e karşı baya önyargılıydım ama dram dizizsine dönüyor yavaş yavaş.
Asuman çok sinir bu arada söylemeden geçemedim![]()
aaa ferit beyinde bir eşyasını çalmıştı bu acaba deyinmeyeceklermi dolunay hırsızlıkla suçlanır diye düşünmüştüm ben ferit bey hala fark etmediBu bölümde foyası ortaya çıkacak gibi.![]()
ayy işte şu başroldekı kız dolunay diyorum ben onaDolunay kim?Aynen ben de öyle düşünmüştüm ama senaristler unuttu herelde
![]()
Dün Twitter'da yorumları gördüm, herkes Asuman'ın ön planda olmasından rahatsız.
Dün Twitter'da yorumları gördüm, herkes Asuman'ın ön planda olmasından rahatsız.Çok itici kız ya, nereden bulmuşlar bunu?
Bölümü daha izlemedim, biraz sonra izleyeceğim.![]()
Orayı çökertmiş, buraya gelmiş ama buna izin vermeyeceğiz.Umuda Kelepçe Vurulmaz'da oynuyordu orda da iticiydi.![]()
@Çiğdem- ve sana özel bu pozu yakaladım.Bende biraz izledim Asuman cidden Eyşan gibi tam k*vaşe. 3-5 kişinin tecavüzü ve dayağını hakediyor.![]()