Star Dolunay - Dizi Yorumları

@Yiğitt @xemrexxx izledinizmi çocuklar bölümü çok iyi bir bölümdü :Z:Z:Z

ben izlediğime göre ergen sadece aşk dolu dizi olamaz zaten oyüzden @sokak sanati @Harunnn60 sizede öneriyorum çocuklar :A :A :A

dizi 1.bölümüyle klşe bulunmustu ama 2 ve özellikle 3.bölümle tam bir dram dizisine dönüştü karakterler klişe olabilir ama konu olarak sıradan bir aşk dizisi değil çocuk oyuncu çok iyi oynuyor küçük ağadan daha kaliteli :A güzel bir dram dizisine büründü dizimiz :Z:Z:Z

@Yiğitt @xemrexxx izledinizmi çocuklar bölümü çok iyi bir bölümdü :Z:Z:Z

ben izlediğime göre ergen sadece aşk dolu dizi olamaz zaten oyüzden @sokak sanati @Harunnn60 sizede öneriyorum çocuklar :A :A :A

dizi 1.bölümüyle klşe bulunmustu ama 2 ve özellikle 3.bölümle tam bir dram dizisine dönüştü karakterler klişe olabilir ama konu olarak sıradan bir aşk dizisi değil çocuk oyuncu çok iyi oynuyor küçük ağadan daha kaliteli :A güzel bir dram dizisine büründü dizimiz :Z:Z:Z
Evet ben de normalde Özge Gürel'e karşı baya önyargılıydım ama dram dizizsine dönüyor yavaş yavaş. :D

Asuman çok sinir bu arada söylemeden geçemedim :A

Evet ben de normalde Özge Gürel'e karşı baya önyargılıydım ama dram dizizsine dönüyor yavaş yavaş. :D

Asuman çok sinir bu arada söylemeden geçemedim :A
aa her dizide olur bir ecünnü :F

diğer dizilerden ayrılıyor bencede mesala diğer diziler 2.bölümden hemen aşka başlıyorlar burda yakınlık bile kurmadılar henüz ve senaryo iyi drama bağladı :A @Yiğitt @xemrexxx

Dolunay kim? :D Aynen ben de öyle düşünmüştüm ama senaristler unuttu herelde :F

aa her dizide olur bir ecünnü :F

diğer dizilerden ayrılıyor bencede mesala diğer diziler 2.bölümden hemen aşka başlıyorlar burda yakınlık bile kurmadılar henüz ve senaryo iyi drama bağladı :A @Yiğitt @xemrexxx
Dün Twitter'da yorumları gördüm, herkes Asuman'ın ön planda olmasından rahatsız. :D Çok itici kız ya, nereden bulmuşlar bunu?

Bölümü daha izlemedim, biraz sonra izleyeceğim. :Z

3. BÖLÜM

Güzel bölümdü, Bulut Demet'e verildi. :T: Sanırım bölümler bir süre zarfında o şekilde ilerleyecek, en azından olaylı olur. Mahkemede verilen delilleri de Asuman siniri çekip vermiş. :T: Ne kadar itici bir kız...

Yeni bölüm fragmanı da güzel, bakalım Nazlı diyecek mi Asuman'ı? :D

Bende biraz izledim Asuman cidden Eyşan gibi tam k*vaşe. 3-5 kişinin tecavüzü ve dayağını hakediyor.:F