Star Dolunay - Dizi Yorumları

@Yiğitt @xemrexxx izledinizmi çocuklar bölümü çok iyi bir bölümdü

ben izlediğime göre ergen sadece aşk dolu dizi olamaz zaten oyüzden @sokak sanati @Harunnn60 sizede öneriyorum çocuklar

dizi 1.bölümüyle klşe bulunmustu ama 2 ve özellikle 3.bölümle tam bir dram dizisine dönüştü karakterler klişe olabilir ama konu olarak sıradan bir aşk dizisi değil çocuk oyuncu çok iyi oynuyor küçük ağadan daha kaliteli
güzel bir dram dizisine büründü dizimiz

Evet ben de normalde Özge Gürel'e karşı baya önyargılıydım ama dram dizizsine dönüyor yavaş yavaş.

Asuman çok sinir bu arada söylemeden geçemedim

Evet ben de normalde Özge Gürel'e karşı baya önyargılıydım ama dram dizizsine dönüyor yavaş yavaş.

Asuman çok sinir bu arada söylemeden geçemedim
aa her dizide olur bir ecünnü

diğer dizilerden ayrılıyor bencede mesala diğer diziler 2.bölümden hemen aşka başlıyorlar burda yakınlık bile kurmadılar henüz ve senaryo iyi drama bağladı
@Yiğitt @xemrexxx

Dolunay kim?
Aynen ben de öyle düşünmüştüm ama senaristler unuttu herelde

Dün Twitter'da yorumları gördüm, herkes Asuman'ın ön planda olmasından rahatsız.
Çok itici kız ya, nereden bulmuşlar bunu?

Bölümü daha izlemedim, biraz sonra izleyeceğim.

3. BÖLÜM

Güzel bölümdü, Bulut Demet'e verildi.
Sanırım bölümler bir süre zarfında o şekilde ilerleyecek, en azından olaylı olur. Mahkemede verilen delilleri de Asuman siniri çekip vermiş.
Ne kadar itici bir kız...

Yeni bölüm fragmanı da güzel, bakalım Nazlı diyecek mi Asuman'ı?

Bende biraz izledim Asuman cidden Eyşan gibi tam k*vaşe. 3-5 kişinin tecavüzü ve dayağını hakediyor.