Doların 2 Tl olması

İnanıyorum ki ekonomimiz bir gün değişecek ve bütün bunlar yaşanmayacaktır.. Hatırlanmayacaktır.. Her şey olması gereken gibi olacaktır..

Yakında başlayacak olan bir diziden hatırladınız mı bu sözleri ::D @xBUGRAx @ozgur2113

Allah'tan güçlü bir ekonomimiz var :F
Güçlü tabi. Hem de fazlasıylça. Eskiden olsa dolar 3'e katlanmıştı.
Çok klasik oldu demi o söz? 2001 krizinde Türkiye'nin kaybı kaç milyar dolardı? Bir araştır. Ülke tarihine geçecek büyüklükte kriz çıkmıştı o zamanda. Şimdi onun kaç kat fazlası zarar var Türkiye'de? Kriz? Güçlü ekonomi? Muhalefet?

Güçlü tabi. Hem de fazlasıylça. Eskiden olsa dolar 3'e katlanmıştı.
Çok klasik oldu demi o söz? 2001 krizinde Türkiye'nin kaybı kaç milyar dolardı? Bir araştır. Ülke tarihine geçecek büyüklükte kriz çıkmıştı o zamanda. Şimdi onun kaç kat fazlası zarar var Türkiye'de? Kriz? Güçlü ekonomi? Muhalefet?
Haklısın.

o kadar güçlü ki ekonomimiz dev gibi cari açık var.

bu arada bize ayit para yok nerdeyse piyasada bişey üretmiyoruzki(saman ithal eden ülke ne üretebilr o da var)hepsi sıcak para ve yabancılara ait.

Bu gidişle 3 TL'yi bile geçebileceği için önemsiz hale gelebilecek durum.
Olmaz olmaz demeyin hayallerin gerçek olduğu bir dönemdeyiz. :):)

Ecevit başa geçtiği zaman TL karşısında 0,31 olan doların, Ecevit gittiğinde %390'lık artışla 1.57 olması kadar acı değildir.

Benzin zammı beni ilgilendirmez. Ben zaten her zaman 50? alıyorum diyen zihniyet dolarım yok 5 ? de olsa bana ne diyenler. İlla makarnayamı zam gelmesi lazim anlamaniz için.:):)