Beyna ölmüstür bence, figüran gibi yazilmis bu bölüm.
Beyna ölmüstür bence, figüran gibi yazilmis bu bölüm.
Yok yazmamaşım ya yanlış hatırlamışım.
Katil olan TemmuzKatil olduğu için olabilir mi
Yok yazmamaşım ya yanlış hatırlamışım.Beyna’ya nolduğunu hatırlamıyorum bebeğinin arkasından dünyaya gitmiş olabilir.
@dreamy senaryo yazmaya devam etsin diye bir kampanya baslatalim. Bu Sarki Benim'den el birligiyle eleyip full senaryo yazdiracagiz. @pompy'nin disli bir rakibe ihtiyaci vardi zaten.Sonra hep yarışmalarda zaten. Em enteresan olayı buymuş. Keşke zamanında buna @pompy muamelesi yapsaydıkta bugünlere gelmeseydi
Beyna ana karakterlerden biri ne figüranlığından bahsediyorsun.Beyna ölmüstür bence, figüran gibi yazilmis bugün.Kötü karakter kim onu ariyorum, acab Rachel mi?@dreamy
9. gezegen Sarapya oluyor be Dünya bir tane.Hangi dünyaya 9. Mu 19. Mu
Beyna ölmüstür bence, figüran gibi yazilmis bu bölüm.Kötü karakter kim onu ariyorum, acaba Rachel mi?@dreamy
Beyna ana karakterlerden biri ne figüranlığından bahsediyorsun.
Aynı kişinin farklı halleri
Bence birkac arkadasiyla beraber ana sinifi ögrencileri olarak ormancilik oynamislar.Savaş sahneleri daha iyi değil mi yaa. Saldırın falan yazmış. Acaba odasında oyuncak arabası ile silahını birbirine vurarak savaş mı yaptı. Çok merak ediyorum o sahnelerin yazılışını
Kurplar,Sarapya'da herhangi bir suç işleyenlere verilen addır.Eğer ciddi bir suçta bulunurlarsa evlerinden çıkarılıp ormanın derinliklerine bırakılırlar.Bırakılmadan önce ise bazı işlemler uygulanır.Dilleri ve bir kolları kesilir.Eğer ikinci bir suç işlerlerse cezası ölümdür!!!
Aynen öyleydi o hallerini gördükten sonra ölümüne üzülmüştümMerhaba Mustafa Eskici ben halleri çok tatlı değilmiydi yaa
Bence birkac arkadasiyla beraber ana sinifi ögrencileri olarak ormancilik oynamislar.
benim türkün uzayla imtihanının devamına benziyor @dreamy9. gezegen Sarapya oluyor be Dünya bir tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?