@Billy Kane Foto atmıştı ozaman sahiplendi bu kel kafa oğlanı
Ben de meraklandım şimdi @Billy Kane o fotoyu bize de at@Billy Kane Foto atmıştı ozaman sahiplendi bu kel kafa oğlanı
Ahahajs ama fındık ağaçlarının altında ben ve @serhatt i yalnız bırakınAaa gelin ayoll hem size fındık toplatalım imeci lazım @serhatt
Ben de @DarkLegenD ve @serhatt le biyoloji dersini vereyim En svdiğimiz konu üreme@bazinga forumun adını FAV10 Sosyal ve Fen Bilimleri İmam Hatip Proje Anadolu Lisesi'ne çevirsene anam iyice yoldan çıktınız biraz din iman öğrenin burada, fen derslerini ben sosyali emre, din dersini de Polat verir. Sonunuz iyi değil çünkü. @Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @cookies @xemrexxx @Yiğitt @DarkLegenD
Cehenneme giderim yine de o cadının ynına gitmem
benim bi saygınlığım var amelelik yapamamAaa gelin ayoll hem size fındık toplatalım imeci lazım @serhatt
E gel cehennemde tatil daha iyi olur sıcak olduğu için pek giyinmeyizCehenneme giderim yine de o cadının ynına gitmem
Sevgilimle gidecem benE gel cehennemde tatil daha iyi olur sıcak olduğu için pek giyinmeyiz
Ben din dersini @kerem 'e düzenli olarak veriyorum zaten. Kendi başınızın çaresine bakın siz ahahahaha.@bazinga forumun adını FAV10 Sosyal ve Fen Bilimleri İmam Hatip Proje Anadolu Lisesi'ne çevirsene anam iyice yoldan çıktınız biraz din iman öğrenin burada, fen derslerini ben sosyali emre, din dersini de Polat verir. Sonunuz iyi değil çünkü. @Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @cookies @xemrexxx @Yiğitt @DarkLegenD
Ne biliyorsun da ders veriyorsun be,benim 4 yıllık imam hatip diplomam var :aBen din dersini @kerem 'e düzenli olarak veriyorum zaten. Kendi başınızın çaresine bakın siz ahahahaha.
Senin diploman olsa kaç yazar ahahahahaha.Ne biliyorsun da ders veriyorsun be,benim 4 yıllık imam hatip diplomam var :a
Ahahajs ama fındık ağaçlarının altında ben ve @serhatt i yalnız bırakın
Ben de @DarkLegenD ve @serhatt le biyoloji dersini vereyim En svdiğimiz konu üreme
@cookies Seni çalıştırmaz sen oturur fındık yersinbenim bi saygınlığım var amelelik yapamam
Beni sevgilimde çalıştırmaz zatn kendisi mevki sahibi@cookies Seni çalıştırmaz sen oturur fındık yersin