- Reaksiyon puanı
- 19,177
- Puanı
- 1,060
Hoşşt diyince gitmem bir defa buluşalım bi bakayım sana sonra belki giderimHoşttt
Hoşşt diyince gitmem bir defa buluşalım bi bakayım sana sonra belki giderimHoşttt
Allah 15 temmuz şehitlerimizin mekanlaırnı cennet eylesinSela okunuyor bizim burada oNu duyuyorum
Amin canımAllah 15 temmuz şehitlerimizin mekanlaırnı cennet eylesin
@serhatt Hala İstanbuldamısınHoşşt diyince gitmem bir defa buluşalım bi bakayım sana sonra belki giderim
Kaçtım Gelir bulur da biniverir üstüme diye korktumAaa @cookies Kıbrıstan dönene kadar kaçtın demek
Hahah Aaa okadar değil bir kola ikram eder müzik eşliğinde @cookiesKaçtım Gelir bulur da biniverir üstüme diye korktum
O kola boğazında kalsın
Üstüne binme fikrini beğendim Her hafta İstanbuldayım aslında gitmeseydin keşkeO kola boğazında kalsın
Üstüne binme fikrini beğendim Her hafta İstanbuldayım aslında gitmeseydin keşke
@cookies Normalde terbiyeli bir çocuk ama kötü fikirleri serhat veriyorO kola boğazında kalsın
Daha da geri dönmemÜstüne binme fikrini beğendim Her hafta İstanbuldayım aslında gitmeseydin keşke
Yine mi ben suçluyum be hogatha@cookies Normalde terbiyeli bir çocuk ama kötü fikirleri serhat veriyor
Hhaha evet ayoll @cookies Pamuk gibi çocuktur sen onu kötü etkiliyorsunYine mi ben suçluyum be hogatha
Hahah Aaa orda da benimde suçum var tabiBen mi aşık ol bana dedim
Geber pis mahlukHahah Aaa orda da benimde suçum var tabi
Onunla buluşmak isteyen kim,benim sevgilim var artıkHhaha geberirsem @cookies ile seni kim buluşturucak