seyrettiğim diziyi harcayinca star umarım doktorlar 3.kez baslar dedimtamamda bu dizi zaten dönmüştü ilker inanoğluda oynuyordu hatta ama tutmamış ve bitmişti 🙂🙂🙂
bilmezmiyim cnm sen ne diyorsan çıkıyor vlla 🙂🙂🙂seyrettiğim diziyi harcayinca star umarım doktorlar 3.kez baslar dedim
Ve 3 tane doktor dizisi olacak turkiyede sihirli anneme yalan atanlar 3 tane doktor dizisiyle uğraşsınlar biliyorsun söylemiştim
Ayol bi sezona 3 doktor dizisi çok fazla 3üde biter bencetamamda bu dizi zaten dönmüştü ilker inanoğluda oynuyordu hatta ama tutmamış ve bitmişti 🙂🙂🙂
Ekibin bir araya gelmesi mümkün değil zaten, Cennet Mahallesi gibi olur.o ekipin tekrar bir araya gelmesi düşük bir ihtimal
o zaman adını değiştirsinler yani bence 🙂Ekibin bir araya gelmesi mümkün değil zaten, Cennet Mahallesi gibi olur.
İsmini niye değiştirsinler 'marka' olmuş. Kutsi ile de büyük oranda anlaşıcak gibi gözüküyorlar.o zaman adını değiştirsinler yani bence 🙂
kutsi yle anlaşsın faide etmez ki , hem daha önce bu denenip tutmamışdı diye hatırlıyorum benİsmini niye değiştirsinler 'marka' olmuş. Kutsi ile de büyük oranda anlaşıcak gibi gözüküyorlar.
Reyting denek sistemi değişti, şimdi basit işler tutuyor bu da tutar. Keşke Ela ile de anlaşsalar.kutsi yle anlaşsın faide etmez ki , hem daha önce bu denenip tutmamışdı diye hatırlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?