seyrettiğim diziyi harcayinca star umarım doktorlar 3.kez baslar dedimtamamda bu dizi zaten dönmüştü ilker inanoğluda oynuyordu hatta ama tutmamış ve bitmişti 🙂🙂🙂
bilmezmiyim cnm sen ne diyorsan çıkıyor vlla 🙂🙂🙂seyrettiğim diziyi harcayinca star umarım doktorlar 3.kez baslar dedim
Ve 3 tane doktor dizisi olacak turkiyede sihirli anneme yalan atanlar 3 tane doktor dizisiyle uğraşsınlar biliyorsun söylemiştim
Ayol bi sezona 3 doktor dizisi çok fazla 3üde biter bencetamamda bu dizi zaten dönmüştü ilker inanoğluda oynuyordu hatta ama tutmamış ve bitmişti 🙂🙂🙂
Ekibin bir araya gelmesi mümkün değil zaten, Cennet Mahallesi gibi olur.o ekipin tekrar bir araya gelmesi düşük bir ihtimal
o zaman adını değiştirsinler yani bence 🙂Ekibin bir araya gelmesi mümkün değil zaten, Cennet Mahallesi gibi olur.![]()
İsmini niye değiştirsinler 'marka' olmuş. Kutsi ile de büyük oranda anlaşıcak gibi gözüküyorlar.o zaman adını değiştirsinler yani bence 🙂
kutsi yle anlaşsın faide etmez ki , hem daha önce bu denenip tutmamışdı diye hatırlıyorum benİsmini niye değiştirsinler 'marka' olmuş. Kutsi ile de büyük oranda anlaşıcak gibi gözüküyorlar.![]()
Reyting denek sistemi değişti, şimdi basit işler tutuyor bu da tutar. Keşke Ela ile de anlaşsalar.kutsi yle anlaşsın faide etmez ki , hem daha önce bu denenip tutmamışdı diye hatırlıyorum ben