zaten öyle olsa ekip büyük ölçüde tplanmış olur 😀Reyting denek sistemi değişti, şimdi basit işler tutuyor bu da tutar. Keşke Ela ile de anlaşsalar.![]()
zaten öyle olsa ekip büyük ölçüde tplanmış olur 😀Reyting denek sistemi değişti, şimdi basit işler tutuyor bu da tutar. Keşke Ela ile de anlaşsalar.![]()
Ekip büyük oranda boşta zaten. Başhekim vefat etti, birde Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim dizisinde oynuyor.zaten öyle olsa ekip büyük ölçüde tplanmış olur 😀
ilk doktorlar çok iyi bir işdi , izlemememe rağmen bunu söyleyebilirimEkip büyük oranda boşta zaten. Başhekim vefat etti, birde Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim dizisinde oynuyor.![]()
Ben Yasemin Ergene'yi beğeniyorum gerisi umrumda değil.ilk doktorlar çok iyi bir işdi , izlemememe rağmen bunu söyleyebilirim
benimde hoşuma gidiyorduda yıllardır ekranda hiç görmedimBen Yasemin Ergene'yi beğeniyorum gerisi umrumda değil.![]()
Evlendi çocuk yaptı.benimde hoşuma gidiyorduda yıllardır ekranda hiç görmedim
oyunculuğu bıraktı yani öyle mi ?Evlendi çocuk yaptı.![]()
Ayol kadın zengin kocayi kapti ndn bosu bosuna setlerde zaman öldürsünoyunculuğu bıraktı yani öyle mi ?
Yok bırakmadı, çocuğunu büyütüyordu. Geçenlerde de oyunculuğa geri döneceğini açıkladı.oyunculuğu bıraktı yani öyle mi ?
bende sen gibi düşünüyorum 🙂Ayol kadın zengin kocayi kapti ndn bosu bosuna setlerde zaman öldürsün![]()
bende evlendiğini falan biliyordumda oyunculukla ilgili durumundan bi haberdimYok bırakmadı, çocuğunu büyütüyordu. Geçenlerde de oyunculuğa geri döneceğini açıkladı.![]()
Zaten kadin 6-7 yildir dizilerde oynamiyor bu saatten sonrada oynamaz oyunculuguda unutmustur yanibende sen gibi düşünüyorum 🙂
bende evlendiğini falan biliyordumda oyunculukla ilgili durumundan bi haberdim
Aa noldu loben aradan çıktım, bu mevzular beni aşar 🙂
yok şakada olsa beni aşar, şaka yaptığını biliyorumda aga bu konular çok uzak bana ondan öyle söyledimAa noldu lo@Çiğdem- i diyosan o biliyo saka yaptigimizi.
Yasemini diyosan bence unutmustur ki ben onun son halini gördüm eski güzelliği gitmiş![]()
Anladimyok şakada olsa beni aşar, şaka yaptığını biliyorumda aga bu konular çok uzak bana ondan öyle söyledim![]()
Ayol daha çocuğu gormedin belki kasli masli sirket veliahtidir 😉 😉
@Mr.At çöpçatanı sağolsun