Unutulmaz Doktorlar (2006 - 2011)

Ben niyeyse o sezonun bölümlerini de beğenmiştim. Yani ilk 2-3 bölümü çok sıkıcı gerçi, eski Doktorlar havası yok evet ama sonradan senarist değişikliğine giderek güzel ve heyecanlı şeyler oluyordu. :A Hatta 67-87 arasından daha iyi bulmuştum. :A

Yeni Ela’ya ısınamamıştım ama hikaye olarak o sezonun hikayeleri, olayları orijinali Grey’s Anatomy’e daha yakındı diye sevmiştim herhalde. Yine de şans verip diğer bölümleri de izle bence alışırsın. :A
Kadro ve görüntü kalitesi beş para etmez. :A Hikaye iyi olsa kaç yazar. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Evet resmi sayfaya yüklenen görüntü kalitesi çok kötü. :( Bir de ilk bölümlerde Kutsi kendi sesiyle oynuyordu izleyici aşılamayınca yine dublaj yapılmıştı ona. :A
Medyapım'a yakışır bir iş olmadı. :A Madem yeniden çekiyorsun eski isimlerin hepsini topla. :A

• Güldürdün
Ben niyeyse o sezonun bölümlerini de beğenmiştim. Yani ilk 2-3 bölümü çok sıkıcı gerçi, eski Doktorlar havası yok evet ama sonradan senarist değişikliğine giderek güzel ve heyecanlı şeyler oluyordu. :A Hatta 67-87 arasından daha iyi bulmuştum. :A

Yeni Ela’ya ısınamamıştım ama hikaye olarak o sezonun hikayeleri, olayları orijinali Grey’s Anatomy’e daha yakındı diye sevmiştim herhalde. Yine de şans verip diğer bölümleri de izle bence alışırsın. :A
Görüntü kalitesi çok çok kötü maalesef, izlenecek bir düzeyde olsa yine devam edebilirdim. Neden böyle kötü görüntü var? :(

• Güldürdün
Görüntü kalitesi çok çok kötü maalesef, izlenecek bir düzeyde olsa yine devam edebilirdim. Neden böyle kötü görüntü var? :(
Bilmiyorum Medyapım izlenmesin diye mi o kadar kötü görüntü kalitesinde yüklemiş anlamadım. :A Bir ara Show TV’nin sitesinde vardı ama kaldırılmış. Bu bölümleri HD hali yok hiçbir yerde. :(

• Üzücü
Reactions: Yiğitt