S.G.A.T.
Favori Üye
Resmi kanal olmaması mı? Bölümler tamsa başka sorun yok zatenBence eskiye göre daha da iyileştirilmiş gibi. Silinmesinin sebebi görüntü kalitesi değil zaten.
Resmi kanal olmaması mı? Bölümler tamsa başka sorun yok zatenBence eskiye göre daha da iyileştirilmiş gibi. Silinmesinin sebebi görüntü kalitesi değil zaten.
Yapım eskiden Wediacorp'la youtube'a video yüklüyordu. Yollar ayrıldığı için hepsi teker teker silinip tekrar yüklendi.Resmi kanal olmaması mı? Bölümler tamsa başka sorun yok zaten
Ne olduğuna dair hiç bir fikrim yok Neyse yüklensin ara sıra yazın bunalınca izliyorum ben.Yapım eskiden Wediacorp'la youtube'a video yüklüyordu. Yollar ayrıldığı için hepsi teker teker silinip tekrar yüklendi.
Wediacorp da bu işte.
67-87 arası dişimi sıkarak izledim. 88-97 arası berbat ötesi sakın izleyip boşa zaman harcama.67. BÖLÜM
3. sezon ilk bölümüydü, cidden Doktorlar havasının sona erdiği bölüm... Ela yok, Zeynep yok, Hasan yok, Haldun hoca yok... Diziye bize sevdiren kadro tamamen gitmiş, yerine yeni asistanlar ve yeni başhekim gelmiş. Eylül'ü sevemedim, sevemeyeceğim de. Duygu tatlı kız, güzel seçim olmuş onu sevdim. Ahmet de fena durmuyor aslında ama eski kadroyu bildiğimden böyle sırıtıyor kalıyor maalesef. Zuhal Hanım tatlı tip aslında ama keşke başhekim bizim kadrodan birinden seçilseydi.
Aslında bırakasım geliyor bu bölümden sonrasını ama 96'yı da izleyip öyle tamamlayacağım.
Konuşmuştuk seninle izledim diyordun geçtiğimiz zamanlarda. Ben de ani bir kararla açıp başladım, süreleri kısa olunca akıp gidiyor. Şu an 70. bölümdeyim de tamamlayacağım diziyi tamamen. Son sezon için 9 bölüm daha dayanırım sanırım.67-87 arası dişimi sıkarak izledim. 88-97 arası berbat ötesi sakın izleyip boşa zaman harcama.
Evet nisan-mayıs arası izlemiştim. Ben 1 ayda bitirdim sen çok hızlısın maşallah.Konuşmuştuk seninle izledim diyordun geçtiğimiz zamanlarda. Ben de ani bir kararla açıp başladım, süreleri kısa olunca akıp gidiyor. Şu an 70. bölümdeyim de tamamlayacağım diziyi tamamen. Son sezon için 9 bölüm daha dayanırım sanırım.
Bir daha izleyemem herhalde bu diziyi, ondan başladım baştan. Hayatımdaki son izleyiş olabilir... Bitirince yorum atarım sezonu. Son sezonu da konuşuruz, güncel izleyenlerden biriyle yorumlaşayım bari. Ben son sezonu hiç izlemedim. İlk 3 sezonu izlemiştim.Evet nisan-mayıs arası izlemiştim. Ben 1 ayda bitirdim sen çok hızlısın maşallah.
Son sezonun görüntü kalitesi de berbat şimdiden söyliyim.
Aaa yok tamam ben de izlemem başka. Ben atlaya atlaya izledim yoksa bileklerimi kesecektim, resmen başka bir dizi olmuştu.Bir daha izleyemem herhalde bu diziyi, ondan başladım baştan. Hayatımdaki son izleyiş olabilir... Bitirince yorum atarım sezonu. Son sezonu da konuşuruz, güncel izleyenlerden biriyle yorumlaşayım bari. Ben son sezonu hiç izlemedim. İlk 3 sezonu izlemiştim.
Maşallah iyi izliyorsun, ben bundan önce Şahsiyet, ondan önce de Doğduğun Ev Kaderindir dizisini tamamlamıştım. Doktorlar bitince artık yabancı dizilere girerim, Türk dizilerine çok vakit gidiyor malum yetişemem daha güncel diziler de başlıyor.Aaa yok tamam ben de izlemem başka. Ben atlaya atlaya izledim yoksa bileklerimi kesecektim, resmen başka bir dizi olmuştu.
Paramparça'yı izliyorum şimdi. Hazal Kaya'nın AŞK dizisini izledim bundan öncede.
Ben sana dedim değil mi? Baştan aşağı fiyasko son sezon. Dediğin gibi resmen başka bir dizi olmuş.88. BÖLÜM
Aman Allah'ım, bu nasıl görüntü kalitesi, bu nasıl kadro? Bildiğimiz başka dizi olmuş, yarım saat zor dayanabildim kapattım hemen. Yeni katılan Ela kim? Çok kötü tercih olmuş bence, beğenemedim. Ela olarak değil de başka isimle getirseydiniz bari. Suat yok dizide, Gestapo yok, Jülide yok, Arslan yok... Hasan gelmiş sadece ama yetmez tabi.
Dizinin havası kalmamış en başta, benim için Doktorlar'ın finali 87. bölümdür. Devamının diziyle bir alakası yok görünüyor. Neyse ben amacıma ulaştım en azından, güzel bir nostalji oldu. Özleyeceğiz ekibi. @serhatt
88. BÖLÜM
Aman Allah'ım, bu nasıl görüntü kalitesi, bu nasıl kadro? Bildiğimiz başka dizi olmuş, yarım saat zor dayanabildim kapattım hemen. Yeni katılan Ela kim? Çok kötü tercih olmuş bence, beğenemedim. Ela olarak değil de başka isimle getirseydiniz bari. Suat yok dizide, Gestapo yok, Jülide yok, Arslan yok... Hasan gelmiş sadece ama yetmez tabi.
Dizinin havası kalmamış en başta, benim için Doktorlar'ın finali 87. bölümdür. Devamının diziyle bir alakası yok görünüyor. Neyse ben amacıma ulaştım en azından, güzel bir nostalji oldu. Özleyeceğiz ekibi. @serhatt
Ben niyeyse o sezonun bölümlerini de beğenmiştim. Yani ilk 2-3 bölümü çok sıkıcı gerçi, eski Doktorlar havası yok evet ama sonradan senarist değişikliğine giderek güzel ve heyecanlı şeyler oluyordu. Hatta 67-87 arasından daha iyi bulmuştum.Ben sana dedim değil mi? Baştan aşağı fiyasko son sezon. Dediğin gibi resmen başka bir dizi olmuş.