Biz Bereni hazırlıyoruz en iyi türk süperkahraman biz olacaz o zibidiyi geçecezHaftaya Protector geliyor, Berlin köpeklerini alamancı @kerem ile Harun izlesin
Biz Bereni hazırlıyoruz en iyi türk süperkahraman biz olacaz o zibidiyi geçecezHaftaya Protector geliyor, Berlin köpeklerini alamancı @kerem ile Harun izlesin
Eee kız sen içeride'yi niye izledin o zamanBiz Bereni hazırlıyoruz en iyi türk süperkahraman biz olacaz o zibidiyi geçecez@sokak sanati @Harunnn60
Tabi canım başrol adamın etkisi yoktu dizide, güzel rüyaymış
Dark gibi popüler olunca ben sizi görücemo zaman dilleriniz dışarıda geleceksiniz bu konuya@Çiğdem-
Dizinin puanlarını görmek lazım önce, ilk yorumlar gelsin ondan sonra bir karar verilir
Herkes Aras için izliyordu diziyi Çağatayı fena ezdiTabi canım başrol adamın etkisi yoktu dizide, güzel rüyaymış
Puana göre dizi izlenmezDizinin puanlarını görmek lazım önce, ilk yorumlar gelsin ondan sonra bir karar verilir
Senin düşük puanlı dizini gördük işte kimse beğenmedi
Evet o yüzden Aras Çukur'da sürünürken Çağatay Netflix'in ilk başrolü oldu değil mi
Dizinin adında bile hayır yok.Bu diziye bakalım arkadaşlar başrolde de Türk varmış.Tanıyor gibiyim ama çıkaramadım@xemrexxx bilir belki
@MasacRE- @bazinga @Çiğdem- @Maskeli Fedai @kerem @destere @DarkLegenD
Nefltx okadar güvenmiyor kı adama daha dizi başlamadan Bereni alıyorlar batan karizmalarını düzeltmek içinEvet o yüzden Aras Çukur'da sürünürken Çağatay Netflix'in ilk başrolü oldu değil mi
Kiz su an ne düşünüyorsun konusuna baktım da 8-9 ay önce @Harunnn60 @destere ye @kerem de sana yürüyormuş resmen şimdi bu ikisi sevgili olmuş ay resmen komplo teorisi çıkıyor buradan 😱
Kanıtları getir öyle sallamaKiz su an ne düşünüyorsun konusuna baktım da 8-9 ay önce @Harunnn60 @destere ye @kerem de sana yürüyormuş resmen şimdi bu ikisi sevgili olmuş ay resmen komplo teorisi çıkıyor buradan 😱@MasacRE- @serhatt @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat
Nefltx okadar güvenmiyor kı adama daha dizi başlamadan Bereni alıyorlar batan karizmalarını düzeltmek için@sokak sanati @serhatt @Harunnn60 @xemrexxx
Kiz su an ne düşünüyorsun konusuna baktım da 8-9 ay önce @Harunnn60 @destere ye @kerem de sana yürüyormuş resmen şimdi bu ikisi sevgili olmuş ay resmen komplo teorisi çıkıyor buradan 😱@MasacRE- @serhatt @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat
Aaa onun işi matbasından uydurmakKanıtları getir öyle sallama
Kurtlar sofrası anam burasıKiz su an ne düşünüyorsun konusuna baktım da 8-9 ay önce @Harunnn60 @destere ye @kerem de sana yürüyormuş resmen şimdi bu ikisi sevgili olmuş ay resmen komplo teorisi çıkıyor buradan 😱@MasacRE- @serhatt @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat
Alaman dizisiymiş türk @kerem işte çaktırmadan yavuklunu izlettiricen bize ama yok@xemrexxx @MasacRE- @Maskeli Fedai @destere
Ben Harun'la izleyeceğim, başkasını istemez.Bu diziye bakalım arkadaşlar başrolde de Türk varmış.Tanıyor gibiyim ama çıkaramadım@xemrexxx bilir belki
@MasacRE- @bazinga @Çiğdem- @Maskeli Fedai @kerem @destere @DarkLegenD
Protector boş dizi, yurtdışında ilgi görmez. Anca Türkiye'de beğenilir.Haftaya Protector geliyor, Berlin köpeklerini alamancı @kerem ile Harun izlesin
Seni @Harunnn60 a şikayet ettim herifi Kıvancına laf ettiğini duyunca cinleri tepesine çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?