Doğu'nun Forumda 3. Yılı! (2018)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    doğu
O da ulu orta yer

Ben en iyisi sonra özel mekana geçip paylaşayım

bu videoda bir sosyal deney icra ediliyor alışveriş merkezinde dallamalar sarışın bir kızı taciz ediyor çevrede geçenlerin bu duruma göstereceği tepki merak edilmiş ?

videonunun hepsini izleyin ama özellikle 1.40 dan sonrasını dikkatli izleyin? orda kısa boylu siyah mont kot pantolonlu kızın göstereceği tepkiyi özellikle izlemenizi istedim
işte zeka böyle bişey zayıf olabilirsiniz karşınızdakilere gücünüzü yetmeyebilir ama zekiyseniz birde pratik zekaya sahipseniz bu kız gibi muhteşem bir olaya imza atmanız mümkün
kızın önünde saygıyla eğiliyorum hatta kıza evlenme bile teklif edebilirim

@xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @MEnes @Doğu @MasacRE- @kerem @serhatt @MelankoliK @Maskeli Fedai

Helal kıza valla ya

Off video çok uzun hiç izleyemem

İlk bi dk içinde olan sırt çantalı çocuk bayağı taşmış,onu söyleyebilirim

Off video çok uzun hiç izleyemem

İlk bi dk içinde olan sırt çantalı çocuk bayağı taşmış,onu söyleyebilirim
zaten ilk dakkalarda kendine uygun bir parlak bulduysan ikinci dakkaya geçmeni beklemek hata olur
)

Bana bi parlak kazandırdığın için sağol
ne demek taş attıkta kolumuzmu yoruldu sanki tüm çöpleri senin için topluyoruz, adeta çöp öğütme makinası gibisin
senin sayende ortalıkta işe yaramaz parlaklar cirit atmıyor artık sokaklar tertemiz

ne demek taş attıkta kolumuzmu yoruldu sanki tüm çöpleri senin için topluyoruz, adeta çöp öğütme makinası gibisin
senin sayende ortalıkta işe yaramaz parlaklar cirit atmıyor artık sokaklar tertemiz
Sen kendine bak patates çuvalı

16 yaşındaydı bu videoda. Şuan 17. Sen 1 sene daha beklemelisin

16 yaşındaydı bu videoda. Şuan 17. Sen 1 sene daha beklemelisin
yani niye hayallerimin içine ediyorsunki pis isveçli
nikah töreninde tamda imzalar atılacakken ortaya atılıp ciyaklayarak ''sizz kardeşsinizzz bu evlilik olmazzz'' diyen teyzeler gibisin