benim profil orda ne işe yarıyopr işte öyle kaliteli konular için orda bekliyor boş boşZara Larsson ile ilgili çok taze bir haber var ama ulu orta yerde paylaşamam
benim profil orda ne işe yarıyopr işte öyle kaliteli konular için orda bekliyor boş boşZara Larsson ile ilgili çok taze bir haber var ama ulu orta yerde paylaşamam
O da ulu orta yerbenim profil orda ne işe yarıyopr işte öyle kaliteli konular için orda bekliyor boş boş
O da ulu orta yer
Ben en iyisi sonra özel mekana geçip paylaşayım
bu videoda bir sosyal deney icra ediliyor alışveriş merkezinde dallamalar sarışın bir kızı taciz ediyor çevrede geçenlerin bu duruma göstereceği tepki merak edilmiş ?
videonunun hepsini izleyin ama özellikle 1.40 dan sonrasını dikkatli izleyin? orda kısa boylu siyah mont kot pantolonlu kızın göstereceği tepkiyi özellikle izlemenizi istedim işte zeka böyle bişey zayıf olabilirsiniz karşınızdakilere gücünüzü yetmeyebilir ama zekiyseniz birde pratik zekaya sahipseniz bu kız gibi muhteşem bir olaya imza atmanız mümkün kızın önünde saygıyla eğiliyorum hatta kıza evlenme bile teklif edebilirim
@xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @MEnes @Doğu @MasacRE- @kerem @serhatt @MelankoliK @Maskeli Fedai
Off video çok uzun hiç izleyemembu videoda bir sosyal deney icra ediliyor alışveriş merkezinde dallamalar sarışın bir kızı taciz ediyor çevrede geçenlerin bu duruma göstereceği tepki merak edilmiş ?
videonunun hepsini izleyin ama özellikle 1.40 dan sonrasını dikkatli izleyin? orda kısa boylu siyah mont kot pantolonlu kızın göstereceği tepkiyi özellikle izlemenizi istedim işte zeka böyle bişey zayıf olabilirsiniz karşınızdakilere gücünüzü yetmeyebilir ama zekiyseniz birde pratik zekaya sahipseniz bu kız gibi muhteşem bir olaya imza atmanız mümkün kızın önünde saygıyla eğiliyorum hatta kıza evlenme bile teklif edebilirim
@xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @MEnes @Doğu @MasacRE- @kerem @serhatt @MelankoliK @Maskeli Fedai
zekice davranmış duyarlı davranmış ama herşeyden önemlisi o muhteşem minili sarışın kızı kurtarmış itin kopuğun elinden? şimdi gelde bu sarışınla esmeri kuma olarak alma ?Helal kıza valla ya
zaten ilk dakkalarda kendine uygun bir parlak bulduysan ikinci dakkaya geçmeni beklemek hata olur )Off video çok uzun hiç izleyemem
İlk bi dk içinde olan sırt çantalı çocuk bayağı taşmış,onu söyleyebilirim
zekice davranmış duyarlı davranmış ama herşeyden önemlisi o muhteşem minili sarışın kızı kurtarmış itin kopuğun elinden? şimdi gelde bu sarışınla esmeri kuma olarak alma ?
Bana bi parlak kazandırdığın için sağolzaten ilk dakkalarda kendine uygun bir parlak bulduysan ikinci dakkaya geçmeni beklemek hata olur )
ne demek taş attıkta kolumuzmu yoruldu sanki tüm çöpleri senin için topluyoruz, adeta çöp öğütme makinası gibisin senin sayende ortalıkta işe yaramaz parlaklar cirit atmıyor artık sokaklar tertemizBana bi parlak kazandırdığın için sağol
Sen kendine bak patates çuvalıne demek taş attıkta kolumuzmu yoruldu sanki tüm çöpleri senin için topluyoruz, adeta çöp öğütme makinası gibisin senin sayende ortalıkta işe yaramaz parlaklar cirit atmıyor artık sokaklar tertemiz
16 yaşındaydı bu videoda. Şuan 17. Sen 1 sene daha beklemelisinbu videoda bir sosyal deney icra ediliyor alışveriş merkezinde dallamalar sarışın bir kızı taciz ediyor çevrede geçenlerin bu duruma göstereceği tepki merak edilmiş ?
patatesler dişiyse onlara çuvallık yapmaya razıyımSen kendine bak patates çuvalı
yani niye hayallerimin içine ediyorsunki pis isveçli nikah töreninde tamda imzalar atılacakken ortaya atılıp ciyaklayarak ''sizz kardeşsinizzz bu evlilik olmazzz'' diyen teyzeler gibisin16 yaşındaydı bu videoda. Şuan 17. Sen 1 sene daha beklemelisin
Sen iyice azmışsın,pis kudurukpatatesler dişiyse onlara çuvallık yapmaya razıyım
dinime küfreden bari müslüman olsa )Sen iyice azmışsın,pis kuduruk
Ben ulu orta yazmıyorum herşeyimidinime küfreden bari müslüman olsa )
yazacak bişeyin yokki istesende yazmazsın zaten ulu ortaya serecek bişeyin yokBen ulu orta yazmıyorum herşeyimi
Senin neyin var acaba,maganda bozuntusuyazacak bişeyin yokki istesende yazmazsın zaten ulu ortaya serecek bişeyin yok
bendeyse sergiye çıkaracak şey çok ama onu sergileyecek yeterli alan yokSenin neyin var acaba,maganda bozuntusu