yalannnnnGözlerim kan çanağina döndü. Gelmedin o vakitte
o saatte girmemişsin bile foruma
yalannnnnGözlerim kan çanağina döndü. Gelmedin o vakitte
Bak yine kanıtla getirtme beniyalannnnn
o saatte girmemişsin bile foruma
ben şahit falan tanımam beni etiketlediğin yer varmı ? yok ..Bak yine kanıtla getirtme beniŞahidimde var
Ben niçin şimdi geldim? baktım onlinesin giriş yaptım. Gece geldim ve hatta şahidime foruma girmişsin bile dedimben şahit falan tanımam beni etiketlediğin yer varmı ? yok ..
bana bildirim gelmişmi o saatte ? gelmemiş
eee daha ne yok seni bekledimde falan filan o saatte bahçedeki isveç karğalarının sesiyle uyanmışsındır uykun kaçmıştır bir kahve çay molasından sonra tekrar uykuya dalmışsındır bunun benle ne alakası var
ama bana mesaj yazmadığından dolayı benim için gelip gelmediğin şüpheliBen niçin şimdi geldim? baktım onlinesin giriş yaptım. Gece geldim ve hatta şahidime foruma girmişsin bile dedimEkran resmi istermisin canım? Bi doyamadın ispatlarımaYine yorarım bak seni disslerle
Ah be insaf be. Şimdide girer girmez sana yazdım yav. Deminden beri sana yazıyorum ve sadece İkizler dizisinde bir yorum var. Gerisi senleama bana mesaj yazmadığından dolayı benim için gelip gelmediğin şüpheligelmişsindir ama benim için geldiğine veya beni andığına dair tek bildirim yok ben bildirime bakarım diğer ekran görüntüleri beni ilgilendirmiyor
Ah be insaf be. Şimdide girer girmez sana yazdım yav. Deminden beri sana yazıyorum ve sadece İkizler dizisinde bir yorum var. Gerisi senle
Tabi ispatlayacağımı bildiğinden kıvırıyon. Sen online olmasaydın giriş yapmazdım foruma. Yarım saat önce uyandım. eeee okadar gece beklersek bu vakitte uyanmak normal. gerçi daha uykumu aldim denemez
Yine seyrekleşecek aktiflik ve sen bana nasıl davranıyorsun
Konu açtım ben. Ocaktan Eylüle kadar haftalık 20-50 arası konu açtım hep ama artık konu açmayı bıraktım. Senin şansızlığıntamam tamam inanmış gibi yapalım bari
bu arada sen haftada bir iki tane isveçle alakalı konu açacaktın o haberlere noldu açıyorsunda benmi görmüyorum
çıkmamıştım sen kaçmışsın yineKonu açtım ben. Ocaktan Eylüle kadar haftalık 20-50 arası konu açtım hep ama artık konu açmayı bıraktım. Senin şansızlığınaktiflikte dip yaptı zaten
ama istiyorsan bir ara İsveç ile alakalı konularımın linkini atarım sana. Şuan arama motoru çalışmıyor ama senin için uğrastırıcı yoldan ayarlarım
edit: ÇıkmışsınHaydi bende kaçtım ama gün içinde gelemezsem kendine iyi bak. Görüşürüz, şuan tatil olsada yoğunluk hakim olacak
aaa birde bu tıfılcanın son yaramazlıklarını merak ediyoruzKonu açtım ben. Ocaktan Eylüle kadar haftalık 20-50 arası konu açtım hep ama artık konu açmayı bıraktım. Senin şansızlığınaktiflikte dip yaptı zaten
ama istiyorsan bir ara İsveç ile alakalı konularımın linkini atarım sana. Şuan arama motoru çalışmıyor ama senin için uğrastırıcı yoldan ayarlarım
edit: ÇıkmışsınHaydi bende kaçtım ama gün içinde gelemezsem kendine iyi bak. Görüşürüz, şuan tatil olsada yoğunluk hakim olacak
Hediye karşılıksız verilen bir şeydir ama@pompy nin söylemeye çalıştıklarını tecüme ediyordum göz ardı etmeyesind iyeorda onca hediye boşuna değil beni anlaman koşuluyla yolluyorum demiş? hediyeyi anında kapıyorsan senaryosunuda anlamak zorundasın sıvadaşım, bizde hak yemek olmaz
çıkmamıştım sen kaçmışsın yine
ufak bir kız stockholmün 250 mil güneyinde bir gölde oynaşırken bir kılıç bulmuştu 1500 yıl önce vikinglere ait bir kılıçmış sanırım o kılıca noldu o konuda haber vereydin bari
Araştırıp bildiririm sanaaaa birde bu tıfılcanın son yaramazlıklarını merak ediyoruzleonore'danda haber vereydin
Dile benden ne dilersen
Jesti sen düşün
Neyi?Düşündün mü?
Aleyküm selâm o zamanNeyi?Ne dilersemmi?
Bana bir merhaba bile demeyen kişiden beklentim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?