Doğu'nun Forumda 3. Yılı! (2018)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    doğu
Senin konunda yeterince konuşmuştuk mevzuyu.Önemi yok artık

Devam et bu şekilde
Yoo bence yeterince konuşmadık, hatta hiç konuşmadık neredeyse. Konuşulması gereken yer de burası değil zaten.
Ve bu şekilde devam edip etmeyeceğimi de bilemeyiz, o bambaşka bir bilinmez.

sizde tam saat 10 civarı gece tayfasına kartılabilirsin saat onu aklından çıkarma
ama gecenin körü gurubuna katılmak için sizde saat 12.00 demeli o şekil foruma girersen benide yakalaman mümkün
bu aralar düzenli olmasada arada bir gecenin körü tayfasına katılıyorum

12'den öncesi genelde müsait olmuyorum ve evet foruma girersem seni yakalama şansım yüksek
Şu saat bize yararlı olacak desene

Vay vay vay ne çabuk geçti be koskoca 3 yıl
foruma ara verdiğim zamanda gelmiştin. Sonradan tanımıştım.

Ne sohbetlerdi be sen, rahmetli abi (Allah rahmet etsin), Kadir, takas, Polat Alemdar, Maskeli
vadi bitti artık eski ortamı bir türlü bulamadık.

Neyse nice nice uzun foruma
forum var oldukça burda olmadı gereken kişilerin başında yer alıyorsun. Hiçbir zaman bırakayım falan deme ha

Aga öncelikle çok teşekkür ederim. Senin gibi bilgili ve ilim sahibi bir insanı tanıdığım için minnettarım. 3 yılda güzel sohbetlerimiz oldu aynen dediğin gibi. Abiyi de unutmamışsın mesajında Allah gani gani rahmet eylesin. Bi boşlukta yine ekibi toplar eski günleri yâd edelim. Sağ ol var ol nice beraber yıllara inşallah

Reis yeni gördüm kusura bakma
Sağ ol hediyen de enteresanmış bu diziyi izlemedim ama müzikleri çok güzel
hediyeyi gördünde alttaki yazıyı görmedinmi
pompy oraya not düşmüş ne demiş bu hediyeyi sana veriyorum ki benim senaryoyu anlayasın diye ?

hediyeyi kaptığına göre artık pompy nin senaryosunu anlaman lazım

12'den öncesi genelde müsait olmuyorum ve evet foruma girersem seni yakalama şansım yüksek
Şu saat bize yararlı olacak desene
sabah 04 ila 06 arası buraya gelmeye çalış
o aralar sanırım foruma girme imkanım daha fazla

sanada yardım etsin diye yolladım Bugün ikizler memocanın içinden arka sokaklar çıktı @destere

sanada yardım etsin diye yolladım Bugün ikizler memocanın içinden arka sokaklar çıktı @destere
@Doğu önce bir kendine yardım etsin eğer bu hediyeden sonra senaryolarını anlayabilirse işe yaradı demektir aynı hediyeden banada yollarsın belki bendede işe yarar
hatta bana on onbeş hediye yolla bir hediye durumu kurtarmaz gibime geliyor

bu dizinin 2 bölümü var devamını yazmak çok zor senin anlamadığın dizide @destere

Lan gördüm de o muhteşem hediyenin altında ezilmiş o cümle diye o konuyu deşmedim. Sen niye delik deşik ettin mevzuyu şimdi?

Lan gördüm de o muhteşem hediyenin altında ezilmiş o cümle diye o konuyu deşmedim. Sen niye delik deşik ettin mevzuyu şimdi?
@pompy nin söylemeye çalıştıklarını tecüme ediyordum göz ardı etmeyesind iye
orda onca hediye boşuna değil beni anlaman koşuluyla yolluyorum demiş? hediyeyi anında kapıyorsan senaryosunuda anlamak zorundasın sıvadaşım, bizde hak yemek olmaz