Yoo bence yeterince konuşmadık, hatta hiç konuşmadık neredeyse. Konuşulması gereken yer de burası değil zaten.Senin konunda yeterince konuşmuştuk mevzuyu.Önemi yok artık
Devam et bu şekilde
Yoo bence yeterince konuşmadık, hatta hiç konuşmadık neredeyse. Konuşulması gereken yer de burası değil zaten.Senin konunda yeterince konuşmuştuk mevzuyu.Önemi yok artık
Devam et bu şekilde
sizde tam saat 10 civarı gece tayfasına kartılabilirsin saat onu aklından çıkarmaBende öyleyim zaten. Yani demek istediğim ben gece uyumadan dur foruma bi bakayım desem gece takılanlar kervanına katılmış oluyorum ama halbuki bizde daha tam olarak gece sayılmaz
Saat farkımız bazen kötü. Türkiyedeki akrabalarla zamanı tutturamıyoruzBiz tam boş vakti yakalıyoz onların uyku vakti. Onlar sabah arayalım dese bizde daha baya erken saat
Edit: sen offline olmuşsun, bende gidebilirim
görüşürüz
12'den öncesi genelde müsait olmuyorum ve evet foruma girersem seni yakalama şansım yükseksizde tam saat 10 civarı gece tayfasına kartılabilirsin saat onu aklından çıkarmaama gecenin körü gurubuna katılmak için sizde saat 12.00 demeli o şekil foruma girersen benide yakalaman mümkünbu aralar düzenli olmasada arada bir gecenin körü tayfasına katılıyorum
Teşekkürler cinsiyetini bir türlü çözemediğim üye
Aga öncelikle çok teşekkür ederim. Senin gibi bilgili ve ilim sahibi bir insanı tanıdığım için minnettarım. 3 yılda güzel sohbetlerimiz oldu aynen dediğin gibi. Abiyi de unutmamışsın mesajında Allah gani gani rahmet eylesin. Bi boşlukta yine ekibi toplar eski günleri yâd edelim. Sağ ol var ol nice beraber yıllara inşallahVay vay vay ne çabuk geçti be koskoca 3 yılforuma ara verdiğim zamanda gelmiştin. Sonradan tanımıştım.
Ne sohbetlerdi be sen, rahmetli abi (Allah rahmet etsin), Kadir, takas, Polat Alemdar, Maskelivadi bitti artık eski ortamı bir türlü bulamadık.
Neyse nice nice uzun forumaforum var oldukça burda olmadı gereken kişilerin başında yer alıyorsun. Hiçbir zaman bırakayım falan deme ha
Göremedim mesajını@Doğu sevgili pompy'de seni kutlayıp üstüne hediyede vermiş. Es geçmeHerkese vermez normalde hediye
Benim mesajı beğendinya, yukarı çık o sayfada. 3. sayfaGöremedim mesajını
Reis yeni gördüm kusura bakma
hediyeyi gördünde alttaki yazıyı görmedinmiReis yeni gördüm kusura bakmaSağ ol hediyen de enteresanmış bu diziyi izlemedim ama müzikleri çok güzel
sabah 04 ila 06 arası buraya gelmeye çalış12'den öncesi genelde müsait olmuyorum ve evet foruma girersem seni yakalama şansım yüksekŞu saat bize yararlı olacak desene
sanada yardım etsin diye yolladım Bugün ikizler memocanın içinden arka sokaklar çıktı @desterehediyeyi gördünde alttaki yazıyı görmedinmipompy oraya not düşmüş ne demiş bu hediyeyi sana veriyorum ki benim senaryoyu anlayasın diye ?
hediyeyi kaptığına göre artık pompy nin senaryosunu anlaman lazım
@Doğu önce bir kendine yardım etsin eğer bu hediyeden sonra senaryolarını anlayabilirse işe yaradı demektir aynı hediyeden banada yollarsın belki bendede işe yararsanada yardım etsin diye yolladım Bugün ikizler memocanın içinden arka sokaklar çıktı @destere
bu dizinin 2 bölümü var devamını yazmak çok zor senin anlamadığın dizide @destere@Doğu önce bir kendine yardım etsin eğer bu hediyeden sonra senaryolarını anlayabilirse işe yaradı demektir aynı hediyeden banada yollarsın belki bendede işe yararhatta bana on onbeş hediye yolla bir hediye durumu kurtarmaz gibime geliyor
bende devamını bekliyorum anlamak için nasıl olacak bu işbu dizinin 2 bölümü var devamını yazmak çok zor senin anlamadığın dizide @destere
evet işte bende o yüzden yazmadıklarından ümitliyim, yazdıklarını anlayamadım diyorum belki yazmadıkların daha anlaşılırdır pompybiliyorsun yazdığımı anlıyamadın @destere
Lan gördüm de o muhteşem hediyenin altında ezilmiş o cümle diye o konuyu deşmedim. Sen niye delik deşik ettin mevzuyu şimdi?hediyeyi gördünde alttaki yazıyı görmedinmipompy oraya not düşmüş ne demiş bu hediyeyi sana veriyorum ki benim senaryoyu anlayasın diye ?
hediyeyi kaptığına göre artık pompy nin senaryosunu anlaman lazım
@pompy nin söylemeye çalıştıklarını tecüme ediyordum göz ardı etmeyesind iyeLan gördüm de o muhteşem hediyenin altında ezilmiş o cümle diye o konuyu deşmedim. Sen niye delik deşik ettin mevzuyu şimdi?
Gözlerim kan çanağina döndü. Gelmedin o vakittesabah 04 ila 06 arası buraya gelmeye çalışo aralar sanırım foruma girme imkanım daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?