Doğu'nun Forumda 3. Yılı! (2018)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    doğu
ikinci hediyeyi ben alayım o fazla gelir @Doğu ya ilki neyine yetmiyor

La bir çok ortak noktamız var şimdi burda söylenmeyecek
Örn. müzik zevki filan
Ondan öyle diyoruz birbirimize
Beni daha çok sıvadı diye ağlamışsın
müzik zevkiniz batsın sen habire ms de yalı kazığına çalışıyordun, @Dosi ninde öyle huyları varsa zaten ona selam bile vermem

müzik zevkiniz batsın sen habire ms de yalı kazığına çalışıyordun, @Dosi ninde öyle huyları varsa zaten ona selam bile vermem
Canım benim cevabı niye es geçmişsin bu konudaki 😱 git geri ve bak
Instagram mesajınada bakmamışsın
bizim ortak şarkımız Ahmet Kaya'dan

ve benim geldiğim saniyede sen gittin

İşte sen gör nekadar habersiziz birbirimizden

Evet Dark'ı iyi şutladım
Heey gidi hey demek istiyorum ilk cümlene.
Ne hallere getirdi bizi bu hayat bee.

İnşallah yiğidim, Ankara'ya bir dahaki uğrayışımda muhakkak gelmeye çalışacağım yanına hasbıhal edeceğiz yine.

Canım benim cevabı niye es geçmişsin bu konudaki 😱 git geri ve bak
Instagram mesajınada bakmamışsın
bizim ortak şarkımız Ahmet Kaya'dan

ve benim geldiğim saniyede sen gittin
gelişinle gidişim denk düşmüş bazen böyle talihsizlikler oluyor
dediğin mesajı görmedim dur bir bakayım hele neymiş benim hakkımda güzel şeyler yazmışsan okurum tabiki

ruh ikizinin derin bir anlamı var sen bilmezsin ! (burda sanki beni aşağılamış küçümsemiş yok etmiş gibisin
)
Sen forumda en özelisin (burdada biraz önceki kalaylamandan sonra durumu kurtarmaya çalışmısın gibi
)

yani bu durumda senden bana gelen övgü ve sövgü birbirini götürür ortada hiçbişey kalmaz

yinede ikinci mesajın övgü ağırlığını düşünürsek artıya bile geçmiş oluyorsun yani teşekürü hakettin pis isveçli

gizli hesap benimki, korsanlar göremiyor
Şunu kaçırmışsın destere. bak şimdi çok sinirlendim. Bir de bilerek değil diyorsun

gelişinle gidişim denk düşmüş bazen böyle talihsizlikler oluyor
dediğin mesajı görmedim dur bir bakayım hele neymiş benim hakkımda güzel şeyler yazmışsan okurum tabiki

aa bu mesajdan sonra tüm sinirim geçti şip şak
gönlün olmuş nihayet ve teşekkürü kapmışız

Şunu kaçırmışsın destere. bak şimdi çok sinirlendim. Bir de bilerek değil diyorsun

aa bu mesajdan sonra tüm sinirim geçti şip şak
gönlün olmuş nihayet ve teşekkürü kapmışız
üstte görmediğim mesaj hangi konudaydı orayı bulamadım

sanırım instagram soruma cevap vermişsin evet gizli hesapsa yapacağım bişey yok bende hesap yok

Heey gidi hey demek istiyorum ilk cümlene.
Ne hallere getirdi bizi bu hayat bee.

İnşallah yiğidim, Ankara'ya bir dahaki uğrayışımda muhakkak gelmeye çalışacağım yanına hasbıhal edeceğiz yine.
Ay bir de sırıtıyor. Sensin sebebi

Neyse, sabah sabah sinirimi bozmayayım

üstte görmediğim mesaj hangi konudaydı orayı bulamadım

sanırım instagram soruma cevap vermişsin evet gizli hesapsa yapacağım bişey yok bende hesap yok
işte bilip bilmedem hemem bana pis deyip suçluyorsun. İlk ekleyeceğim sen olurdun ama sen bana surat astın

alıntılarda orjinal mesaja gitmek için şu ok işaretine tıklaman yeterli, öğretmiş olayım
ekran resmiyle göstereyim ok şeyini:

yarım saattir yukarı bakan mavi ok işaretine tıklıyorum hiç bişey olmuyor oku yanlış yeremi koydun acaba dosi

yarım saattir yukarı bakan mavi ok işaretine tıklıyorum hiç bişey olmuyor oku yanlış yeremi koydun acaba dosi
Ekran resmindekine tıklama
olmaması normal. O mesajı alıntıda ilk gördüğün yerde tıklayacan ama önemi yok. Zaten burda cevapladın

Ay bak birde seninle dün yazışamadık diye geldim yine

Ekran resmindekine tıklama
olmaması normal. O mesajı alıntıda ilk gördüğün yerde tıklayacan ama önemi yok. Zateb burda cevapladın

Ay bak birde seninle dün yazışamadık diye geldim yine
baştan söylesen ekrandaki oku tıklama diye
ben ekran resmindeki oku tıklayarak delecektim nerdeyse ama beni hiçbir sayfaya ulaştıramadı

bende zaten dedim dün pis isveçliye bir selam bile veremedim ayıp oldu bugün gidip hatamı düzelteyim dedim

Ne kadarda düşünceliyiz öyle

Bizde tatil başladı.Haftaya okul yok ama nekadar uğrarım buraya bilmem. Daha bakmadınmi Züleyha'ya?

Ne kadarda düşünceliyiz öyle

Bizde tatil başladı.Haftaya okul yok ama nekadar uğrarım buraya bilmem. Daha bakmadınmi Züleyha'ya?
dün yabancı dizim vardı boş zamanımda onu izledim bugün boş zamanım çok akşama züleyhayı tüketirim gibi

aaa kızım dizisinide izliyorum arada bir onu söylemişmiydim sana

dün yabancı dizim vardı boş zamanımda onu izledim bugün boş zamanım çok akşama züleyhayı tüketirim gibi

aaa kızım dizisinide izliyorum arada bir onu söylemişmiydim sana
Yok dememiştin. Bende ilkkez geçen haftanın bölüm tekrarını izledim. Güzel diziymiş. Arada denk gelirsem göz atarım
Geceleri forum yerine televizyonu tercih ediyorum artık

Ay şimdi bu gece saatler bizde geri olacak. Ben 12 de takılsam internete sizin saatle 2 olacak. Dengeler değişiyor
Bu vesileyle "gececi"debilebilir bana

eskiden olsa sevinirdim bu habere ama artık sevinemiyorum bende tam kendime ne gündüzcü ne gececi diyebilirim ne zaman fırsat bulursam artık o zaman girebiliyorum belirli saatim yok

eskiden olsa sevinirdim bu habere ama artık sevinemiyorum bende tam kendime ne gündüzcü ne gececi diyebilirim ne zaman fırsat bulursam artık o zaman girebiliyorum belirli saatim yok
Bende öyleyim zaten. Yani demek istediğim ben gece uyumadan dur foruma bi bakayım desem gece takılanlar kervanına katılmış oluyorum ama halbuki bizde daha tam olarak gece sayılmaz

Saat farkımız bazen kötü. Türkiyedeki akrabalarla zamanı tutturamıyoruz
Biz tam boş vakti yakalıyoz onların uyku vakti. Onlar sabah arayalım dese bizde daha baya erken saat

Edit: sen offline olmuşsun, bende gidebilirim

görüşürüz

Doğru olabilir, ben olabilirim bunun sebebi.
Haklı olabilirsin ama bir sor neden bu sebep sensin diye.
Senin konunda yeterince konuşmuştuk mevzuyu.Önemi yok artık

Devam et bu şekilde