Doğu'nun Forumda 3. Yılı! (2018)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    doğu
Bu arada sıvacı trolüm dile kolay 3 sene olmuş :A Daha dün gibi bana attığın mesajı hatırlıyorum. Zaman su gibi akıp gitmiş :D ( Felsefe yapma :A) Dost olarak gördüğüm nadir kişilerden bir tanesisin. Sürekli sohbet etmekten, ve yüzümü güldürmenden çok memnunum kardeşim :D Beraber saçmaladığımız ve yeri geldiğinde yaktığımız zamanlar da olur. Nice senelere dostum :A

Hediyen :A

Ekli dosyayı görüntüle 62689

Ekli dosyayı görüntüle 62690

Ve ve ve :A

:A
ikinci hediyeyi ben alayım o fazla gelir @Doğu ya ilki neyine yetmiyor :)

La bir çok ortak noktamız var şimdi burda söylenmeyecek :A Örn. müzik zevki filan :A Ondan öyle diyoruz birbirimize :A Beni daha çok sıvadı diye ağlamışsın :A
müzik zevkiniz batsın sen habire ms de yalı kazığına çalışıyordun, @Dosi ninde öyle huyları varsa zaten ona selam bile vermem :)

müzik zevkiniz batsın sen habire ms de yalı kazığına çalışıyordun, @Dosi ninde öyle huyları varsa zaten ona selam bile vermem :)
Canım benim cevabı niye es geçmişsin bu konudaki 😱 git geri ve bak :A Instagram mesajınada bakmamışsın
bizim ortak şarkımız Ahmet Kaya'dan :A
ve benim geldiğim saniyede sen gittin :F

İşte sen gör nekadar habersiziz birbirimizden :D
Evet Dark'ı iyi şutladım :A
Heey gidi hey demek istiyorum ilk cümlene. :A Ne hallere getirdi bizi bu hayat bee. :A
Eyvallah yiğidim seni tanımak istiyorum demek isterdim ama zaten tanıyorum :A İnşallah gelecrk sene de tanış oluruz hasbihal ederiz yüz yüze Allah sağlık verirse :) Hediye muazzam açtım birleşmeyi müzik eşliğinde yazıyorum teşekkür mesajımı :)
İnşallah yiğidim, Ankara'ya bir dahaki uğrayışımda muhakkak gelmeye çalışacağım yanına hasbıhal edeceğiz yine. :)

Canım benim cevabı niye es geçmişsin bu konudaki 😱 git geri ve bak :A Instagram mesajınada bakmamışsın
bizim ortak şarkımız Ahmet Kaya'dan :A
ve benim geldiğim saniyede sen gittin :F
gelişinle gidişim denk düşmüş bazen böyle talihsizlikler oluyor :) dediğin mesajı görmedim dur bir bakayım hele neymiş benim hakkımda güzel şeyler yazmışsan okurum tabiki :)

Forumda ilkez konuştuklarımda ilk 5 te olan biri.
Ruh ikizinin derin bir anlamı var. Sen bilmezsin :A
Herkesin yeri ayrıdır ve farklı paylaşımlarımız vardır ama bazıları özeldir. Sen forumda en özelisin :A @Doğu da forum dışında özel olan bir kaç arkadaşımdan biri. Çok fazla detaya gerek yok. O anlar :A
ruh ikizinin derin bir anlamı var sen bilmezsin ! (burda sanki beni aşağılamış küçümsemiş yok etmiş gibisin :) )
Sen forumda en özelisin (burdada biraz önceki kalaylamandan sonra durumu kurtarmaya çalışmısın gibi :) )

yani bu durumda senden bana gelen övgü ve sövgü birbirini götürür ortada hiçbişey kalmaz:)
yinede ikinci mesajın övgü ağırlığını düşünürsek artıya bile geçmiş oluyorsun yani teşekürü hakettin pis isveçli :)

gizli hesap benimki, korsanlar göremiyor :D
Şunu kaçırmışsın destere. bak şimdi çok sinirlendim. Bir de bilerek değil diyorsun :)

gelişinle gidişim denk düşmüş bazen böyle talihsizlikler oluyor :) dediğin mesajı görmedim dur bir bakayım hele neymiş benim hakkımda güzel şeyler yazmışsan okurum tabiki :)

ruh ikizinin derin bir anlamı var sen bilmezsin ! (burda sanki beni aşağılamış küçümsemiş yok etmiş gibisin :) )
Sen forumda en özelisin (burdada biraz önceki kalaylamandan sonra durumu kurtarmaya çalışmısın gibi :) )

yani bu durumda senden bana gelen övgü ve sövgü birbirini götürür ortada hiçbişey kalmaz:)
yinede ikinci mesajın övgü ağırlığını düşünürsek artıya bile geçmiş oluyorsun yani teşekürü hakettin pis isveçli :)
aa bu mesajdan sonra tüm sinirim geçti şip şak:A gönlün olmuş nihayet ve teşekkürü kapmışız :A

Şunu kaçırmışsın destere. bak şimdi çok sinirlendim. Bir de bilerek değil diyorsun :)

aa bu mesajdan sonra tüm sinirim geçti şip şak:A gönlün olmuş nihayet ve teşekkürü kapmışız :A
üstte görmediğim mesaj hangi konudaydı orayı bulamadım :)
sanırım instagram soruma cevap vermişsin evet gizli hesapsa yapacağım bişey yok bende hesap yok :)

Heey gidi hey demek istiyorum ilk cümlene. :A Ne hallere getirdi bizi bu hayat bee. :A

İnşallah yiğidim, Ankara'ya bir dahaki uğrayışımda muhakkak gelmeye çalışacağım yanına hasbıhal edeceğiz yine. :)
Ay bir de sırıtıyor. Sensin sebebi :ppp:
Neyse, sabah sabah sinirimi bozmayayım :A

üstte görmediğim mesaj hangi konudaydı orayı bulamadım :)
sanırım instagram soruma cevap vermişsin evet gizli hesapsa yapacağım bişey yok bende hesap yok :)
işte bilip bilmedem hemem bana pis deyip suçluyorsun. İlk ekleyeceğim sen olurdun ama sen bana surat astın :T:
alıntılarda orjinal mesaja gitmek için şu ok işaretine tıklaman yeterli, öğretmiş olayım :A ekran resmiyle göstereyim ok şeyini:
20181027_113527.png

işte bilip bilmedem hemem bana pis deyip suçluyorsun. İlk ekleyeceğim sen olurdun ama sen bana surat astın :T:
alıntılarda orjinal mesaja gitmek için şu ok işaretine tıklaman yeterli, öğretmiş olayım :A ekran resmiyle göstereyim ok şeyini:
Ekli dosyayı görüntüle 62706
yarım saattir yukarı bakan mavi ok işaretine tıklıyorum hiç bişey olmuyor oku yanlış yeremi koydun acaba dosi :)

yarım saattir yukarı bakan mavi ok işaretine tıklıyorum hiç bişey olmuyor oku yanlış yeremi koydun acaba dosi :)
Ekran resmindekine tıklama :A olmaması normal. O mesajı alıntıda ilk gördüğün yerde tıklayacan ama önemi yok. Zaten burda cevapladın :A
Ay bak birde seninle dün yazışamadık diye geldim yine :A

Ekran resmindekine tıklama :A olmaması normal. O mesajı alıntıda ilk gördüğün yerde tıklayacan ama önemi yok. Zateb burda cevapladın :A
Ay bak birde seninle dün yazışamadık diye geldim yine :A
baştan söylesen ekrandaki oku tıklama diye :) ben ekran resmindeki oku tıklayarak delecektim nerdeyse ama beni hiçbir sayfaya ulaştıramadı :)
bende zaten dedim dün pis isveçliye bir selam bile veremedim ayıp oldu bugün gidip hatamı düzelteyim dedim :)

baştan söylesen ekrandaki oku tıklama diye :) ben ekran resmindeki oku tıklayarak delecektim nerdeyse ama beni hiçbir sayfaya ulaştıramadı :)
bende zaten dedim dün pis isveçliye bir selam bile veremedim ayıp oldu bugün gidip hatamı düzelteyim dedim :)
Ne kadarda düşünceliyiz öyle :bhr:
Bizde tatil başladı.Haftaya okul yok ama nekadar uğrarım buraya bilmem. Daha bakmadınmi Züleyha'ya?

Ne kadarda düşünceliyiz öyle :bhr:
Bizde tatil başladı.Haftaya okul yok ama nekadar uğrarım buraya bilmem. Daha bakmadınmi Züleyha'ya?
dün yabancı dizim vardı boş zamanımda onu izledim bugün boş zamanım çok akşama züleyhayı tüketirim gibi :)

aaa kızım dizisinide izliyorum arada bir onu söylemişmiydim sana :)

dün yabancı dizim vardı boş zamanımda onu izledim bugün boş zamanım çok akşama züleyhayı tüketirim gibi :)

aaa kızım dizisinide izliyorum arada bir onu söylemişmiydim sana :)
Yok dememiştin. Bende ilkkez geçen haftanın bölüm tekrarını izledim. Güzel diziymiş. Arada denk gelirsem göz atarım :D Geceleri forum yerine televizyonu tercih ediyorum artık :A
Ay şimdi bu gece saatler bizde geri olacak. Ben 12 de takılsam internete sizin saatle 2 olacak. Dengeler değişiyor :A Bu vesileyle "gececi"debilebilir bana :F

Yok dememiştin. Bende ilkkez geçen haftanın bölüm tekrarını izledim. Güzel diziymiş. Arada denk gelirsem göz atarım :D Geceleri forum yerine televizyonu tercih ediyorum artık :A
Ay şimdi bu gece saatler bizde geri olacak. Ben 12 de takılsam internete sizin saatle 2 olacak. Dengeler değişiyor :A Bu vesileyle "gececi"debilebilir bana :F
eskiden olsa sevinirdim bu habere ama artık sevinemiyorum bende tam kendime ne gündüzcü ne gececi diyebilirim ne zaman fırsat bulursam artık o zaman girebiliyorum belirli saatim yok :)

eskiden olsa sevinirdim bu habere ama artık sevinemiyorum bende tam kendime ne gündüzcü ne gececi diyebilirim ne zaman fırsat bulursam artık o zaman girebiliyorum belirli saatim yok :)
Bende öyleyim zaten. Yani demek istediğim ben gece uyumadan dur foruma bi bakayım desem gece takılanlar kervanına katılmış oluyorum ama halbuki bizde daha tam olarak gece sayılmaz :A
Saat farkımız bazen kötü. Türkiyedeki akrabalarla zamanı tutturamıyoruz :F Biz tam boş vakti yakalıyoz onların uyku vakti. Onlar sabah arayalım dese bizde daha baya erken saat :F
Edit: sen offline olmuşsun, bende gidebilirim :A
görüşürüz :D