Yok be boynuz taktı bana o.Şekerim ne oldu sevgilinle durumlar ne devam mı
Yok be boynuz taktı bana o.Şekerim ne oldu sevgilinle durumlar ne devam mı
Eminim öyledirBen görüntülü konuşma işini eniştenle yapıyorum. @Yiğitt çok ısrar etti ama reddettim
Aaaa vay namussuzYok be boynuz taktı bana o.
Avatarindaki de pek maço zatenMaço erkek severim ben. Yiğit o niteliklere sahip değil.
KEŞKE BÖYLESİNE YAKIŞIKLI VE ÇEKİCİ OLABİLSEYDİM.Senin gerçek tipin de böyle bi şey dimi
Kız konuya harika atmamışsın 😱Doğum günün kutlu olsun @Yiğitt Konunu @Bully açmasına sevindim iyi ki burdaymış
Dün gece okadar şey söyledim ki şimdi yecek kelime bulamıyorum Seni sevdiğimizi biliyorsun zaten 30 a merdiveni dayadın artık yeni yaşında inş sağlık sıkıntısı hiç çekmezsin en önemlisi burada bizlerle olmaya devam edersin
Ahmet Kayanın bu şarkısını hep sen forumdan kayıpken paylaşıyordum profiline son dönemlerde en çok dinlediğim şarkılarından
Buda adet
Aaa direk kutlayanları atmaya baslamısım konuyu unuttum demek attım cnm şimdi cnm
Olur öyle gözden kaçırmalarAaa direk kutlayanları atmaya baslamısım konuyu unuttum demek attım cnm şimdi cnm
@xemrexxx o konuda gıcık zaten @mrt-06 a da atmıyordu Ama MS de başkansa atacak yoksa normal juri olur diğerlerini ilgilenmeye zorlamıyoruz ama başkan demek yarışmanın ortağı demek aylak aylak dolaşanı kapı dısarı @sokak sanati canla başla şeflik ediyor
Kalp at şeyine ben girmiyorum cnm bunu başkan oldu için atması lazım reyting getirmese bile çünkü benim yetkimin aynısını kullanacak @xemrexxx bildiğin sunucu oda ve zahmetsiz sunucu yanı benle yetkisi aynı ama video yap oy topla sun ayak işlerini ben yapıp başkanlar sadece sefasını sürücekler yetki aynı puanlamada özgürlük oyüzden görevini yerine getirecekOlur öyle gözden kaçırmalar
Sunucu olarak masaya yumruğunu vurup kontrolü sağlayacaksın Her harika reytinge bir katkı, başkan olarak tabii ki atması gerekiyor
Öyle tabii, lütfedip başkan yapmışsın, bir kalbi çok görmemesi gerekiyor Amaç emeğe saygı, destekKalp at şeyine ben girmiyorum cnm bunu başkan oldu için atması lazım reyting getirmese bile çünkü benim yetkimin aynısını kullanacak @xemrexxx bildiğin sunucu oda ve zahmetsiz sunucu yanı benle yetkisi aynı ama video yap oy topla sun ayak işlerini ben yapıp başkanlar sadece sefasını sürücekler yetki aynı puanlamada özgürlük oyüzden görevini yerine getirecek
Cicili bicili rüyalar cnm görüşürüzÖyle tabii, lütfedip başkan yapmışsın, bir kalbi çok görmemesi gerekiyor Amaç emeğe saygı, destek
Hadi yattım ben canım, yarını gezmeye ayırdım geç saatlerde gelirim Allah rahatlık versin, tatlı rüyalar
Yok boynuz lu kaldım.Aaaa vay namussuz
Desene dul kaldın
Aaa direk kutlayanları atmaya baslamısım konuyu unuttum demek attım cnm şimdi cnm
@xemrexxx o konuda gıcık zaten @mrt-06 a da atmıyordu Ama MS de başkansa atacak yoksa normal juri olur diğerlerini ilgilenmeye zorlamıyoruz ama başkan demek yarışmanın ortağı demek aylak aylak dolaşanı kapı dısarı @sokak sanati canla başla şeflik ediyor
Teşekkürler dostum, hep birlikte nice yıllara.mutlu yillar..