Teşekkür ederim canım, konu harika olmuş. Eline sağlık, hep birlikte nice güzel yıllara inşallah.Bugün, forumumuzun sevilen, başarılı, yakışıklı, sempatik ve sıcakkanlı co-admini @Yiğitt'in 28. yaş günü. Kendisinin doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.
Yiğit'im, canım kardeşim, dostum, kankam, abim.. İyi ki doğmuşsun, iyi ki 2014'te seni Survivor konusuna çağırıp foruma ısındırmışım Çok ama çok seviliyorsun İşte hediyelerin canısı
Hediyelerim LGBT hediyeleri gibi olmuş, rengarenk falan. Teşekkür ederim aşkım, hep birlikte nice güzel yıllara.Çiğdem veya Kaan açar diye girişmemiştim. Nice mutlu yıllara canım umarım yeni yaşın sana tüm güzellikleri de beraberinde getirir. Hediyelerin... Seviliyorsun @Yiğitt
Teşekkür ederim canım, Bihter'siz olmazdı zaten. Hep birlikte nice yıllara inşallah.28 mi? Abi diyelim o zaman sana Yiğit Hem bana lazım olmazsın zaten lazım olacağını düşünen abi demesin
Mutlu yıllar Yiğit'cim. Bu gece çok bulanık benim için o yüzden çok güzel sözler yazamadım ama çok güzel bi insansın ve iyi ki varsın.
Herkes şimdi parlak verir ben güzellik vereyim
Ekli dosyayı görüntüle 60824
Hahahaha ne güzel iltifatlar bunlar. Teşekkürler canım, hep birlikte nice yıllara.Sana senden daha değerli bi hediye veremiyeceğimi düşündüğüm için,sana seni hediye ediyorum tatlım
İyi ki doğdun
Ekli dosyayı görüntüle 60821 Ekli dosyayı görüntüle 60822 Ekli dosyayı görüntüle 60823
Teşekkür ederim canım, sen sandım bir an. Hep birlikte nice yıllara.Tebrikler bebeğim.
Bir Ankaralıya yakışır hediyeler. Teşekkürler canım, hep birlikte nice yıllara.Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. @Yiğitt
Son gözdelerin pasta kesiyor sana.
Ekli dosyayı görüntüle 60825