Doğum Günün Kutlu Olsun Yiğitt!

Ben olmasam size uğraşacak birisi yok, atın kendinizi. @eskici :bhr: :A

Çok teşekkür ederim, sağolasın. :bhr: :Z
Sen bir tanesin sen olmasan ne yapariz biz kanka :Z :A konuyu dün gece görmüstüm ama hediyesiz kutlamiyim dedim birazdan hediyelerinle birlikte gelecem bekle :A

Çok teşekkür ederim sağolasın. :Z Keltoş sevmem, tanıyamamışsın kankini. :A

Çok teşekkür ederim, saolasın da hediyelerim nerede? :bhr: :A

Çok teşekkür ederim, saolasın. Demet Akalın beklerken Serdar'ı görünce küçük çaplı bir şok yaşadım. :bhr: :A

Aha bu keltoşlardan bahsediyorum :A Gerçi Berkay tam keltoş değil ama onu da keltoş olarak sayıyorum ben :D Sevmiyorsan daha iyi çok yerinde bir karar vermiş olursun :A

berkay.jpg

double-hits-2016-CEjsJUmQA3-0.jpg

Doğum günün kutlu olsun Yiğit abi nice güzel geçireceğin ýıllar dilerim

Ekli dosyayı görüntüle 51379 hediye vermek isterdim
Bunu sayarsın artık abi
Çok teşekkür ederim, düsünmen bile yeterli. Saolasın. :bhr:

Aha bu keltoşlardan bahsediyorum :A Gerçi Berkay tam keltoş değil ama onu da keltoş olarak sayıyorum ben :D Sevmiyorsan daha iyi çok yerinde bir karar vermiş olursun :A

berkay.jpg

double-hits-2016-CEjsJUmQA3-0.jpg
Ha bunlardan bahsediyorsun, adamlarin sesi güzel aşklar. :Z :A

Sen bir tanesin sen olmasan ne yapariz biz kanka :Z :A konuyu dün gece görmüstüm ama hediyesiz kutlamiyim dedim birazdan hediyelerinle birlikte gelecem bekle :A
Eyvallah canım merakla bekliyorum hediyelerimi. :Z

Belki forumda en çok tartıştığım üyelerden birisin ama en sevdiğim üyeler arasındasın ayrıca :bhr: Doğum günün kutlu olsun hediyeni PC ye geçince veririm :A @Yiğitt

İyi ki dogdun, iyi ki varsin, nice mutlu ve güzel yillara, dogum günün kutlu olsun güzel kardesim :Z @Yiğitt
Ve hediyelerin geliyor :D
Tuttugun takim olan Fenerbahce SK dogum gününü kutluyor :D
IMG_20160809_172045.jpg

En sevdiginin kanal olan Kanal D de dogum gününü kutluyor :D
IMG_20160809_172620.jpg

Seninde cok sevdigin bir isim olan ünlü oyuncu Cagatay Ulusoy ve oyunculugunun yani sira Survivor yarismasiyla gönlünde taht kuran Duygu Cetinkaya da dogum gününü kutluyor :D
images (2).jpg

duygu-cetinkaya_1092744.png

İyi ki doğdun @Yiğitt bey amca :)
Çok teşekkür ederim yeğenim benim. :A :Z

Belki forumda en çok tartıştığım üyelerden birisin ama en sevdiğim üyeler arasındasın ayrıca :bhr: Doğum günün kutlu olsun hediyeni PC ye geçince veririm :A @Yiğitt
Çok teşekkür ederim, düsüncelerimiz karşılıklı. :bhr: Bekliyorum hediyeni. :Z

İyi ki dogdun, iyi ki varsin, nice mutlu ve güzel yillara, dogum günün kutlu olsun güzel kardesim :Z @Yiğitt
Ve hediyelerin geliyor :D
Tuttugun takim olan Fenerbahce SK dogum gününü kutluyor :D
Ekli dosyayı görüntüle 51380

En sevdiginin kanal olan Kanal D de dogum gününü kutluyor :D
Ekli dosyayı görüntüle 51381

Seninde cok sevdigin bir isim olan ünlü oyuncu Cagatay Ulusoy ve oyunculugunun yani sira Survivor yarismasiyla gönlünde taht kuran Duygu Cetinkaya da dogum gününü kutluyor :D
Ekli dosyayı görüntüle 51382

Ekli dosyayı görüntüle 51383
Hediyelerim harika çok teşekkür ederim, sağolasın. :bhr: :Z Ulusoy candır. :bhr:

Çok teşekkür ederim, sağolasın. :bhr:

Çok teşekkür ederim yeğenim benim. :A :Z

Çok teşekkür ederim, düsüncelerimiz karşılıklı. :bhr: Bekliyorum hediyeni. :Z

Hediyelerim harika çok teşekkür ederim, sağolasın. :bhr: :Z Ulusoy candır. :bhr:

Çok teşekkür ederim, sağolasın. :bhr:
Forum ne kadar hayırsız görüyorsun değil mi ? :) bi kişi bile baston hediye etmemiş :)

Forum ne kadar hayırsız görüyorsun değil mi ? :) bi kişi bile baston hediye etmemiş :)
baston-ahsap-sade-oymali_246.jpg

@Yiğitt İşte yine ben ve o içimde ki düşünceli çocuk :) Senin beni FÜ yapman bu yanında az bile kalır ? :)

Son düzenleme:
Happy birthday to you, dear. :kissingheart::praying:

En çok bol çikolatalı ve muzlu pasta seviyorum. Sana da hediyem pasta olsun. :D

pic9twkAY.jpg

Bu resmi de çok sevdim, bu da artı hediye olsun. :D
maxresdefault.jpg

baston-ahsap-sade-oymali_246.jpg

@Yiğitt İşte yine ben ve o içimde ki düşünceli çocuk :) Senin beni FÜ yapman bu yanında az bile kalır ? :)
İste senden beklediğim hediye. :A Çok teşekkür ederim, sağolasın. :bhr:

Happy birthday to you, dear. :kissingheart::praying:

En çok bol çikolatalı ve muzlu pasta seviyorum. Sana da hediyem pasta olsun. :D

Ekli dosyayı görüntüle 51384

Bu resmi de çok sevdim, bu da artı hediye olsun. :D
Ekli dosyayı görüntüle 51385
Ben pek sevmem ama sen verdiysen kabul ederim tabii. :Z Çok teşekkür ederim sağolasın. :bhr:

O fotoyu da ilk kez gördüm bu arada. :Z

Co
Çok teşekkür ederim, sağolasın. :bhr: :Z