Sen bir tanesin sen olmasan ne yapariz biz kanka konuyu dün gece görmüstüm ama hediyesiz kutlamiyim dedim birazdan hediyelerinle birlikte gelecem bekle
Sen bir tanesin sen olmasan ne yapariz biz kanka konuyu dün gece görmüstüm ama hediyesiz kutlamiyim dedim birazdan hediyelerinle birlikte gelecem bekle
Çok teşekkür ederim sağolasın. Keltoş sevmem, tanıyamamışsın kankini.
Çok teşekkür ederim, saolasın da hediyelerim nerede?
Çok teşekkür ederim, saolasın. Demet Akalın beklerken Serdar'ı görünce küçük çaplı bir şok yaşadım.
Çok teşekkür ederim, düsünmen bile yeterli. Saolasın.Doğum günün kutlu olsun Yiğit abi nice güzel geçireceğin ýıllar dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 51379 hediye vermek isterdim
Bunu sayarsın artık abi
Ha bunlardan bahsediyorsun, adamlarin sesi güzel aşklar.Aha bu keltoşlardan bahsediyorum Gerçi Berkay tam keltoş değil ama onu da keltoş olarak sayıyorum ben Sevmiyorsan daha iyi çok yerinde bir karar vermiş olursun
Eyvallah canım merakla bekliyorum hediyelerimi.Sen bir tanesin sen olmasan ne yapariz biz kanka konuyu dün gece görmüstüm ama hediyesiz kutlamiyim dedim birazdan hediyelerinle birlikte gelecem bekle
Çok teşekkür ederim yeğenim benim.İyi ki doğdun @Yiğitt bey amca
Çok teşekkür ederim, düsüncelerimiz karşılıklı. Bekliyorum hediyeni.Belki forumda en çok tartıştığım üyelerden birisin ama en sevdiğim üyeler arasındasın ayrıca Doğum günün kutlu olsun hediyeni PC ye geçince veririm @Yiğitt
Hediyelerim harika çok teşekkür ederim, sağolasın. Ulusoy candır.İyi ki dogdun, iyi ki varsin, nice mutlu ve güzel yillara, dogum günün kutlu olsun güzel kardesim @Yiğitt
Ve hediyelerin geliyor
Tuttugun takim olan Fenerbahce SK dogum gününü kutluyor
Ekli dosyayı görüntüle 51380
En sevdiginin kanal olan Kanal D de dogum gününü kutluyor
Ekli dosyayı görüntüle 51381
Seninde cok sevdigin bir isim olan ünlü oyuncu Cagatay Ulusoy ve oyunculugunun yani sira Survivor yarismasiyla gönlünde taht kuran Duygu Cetinkaya da dogum gününü kutluyor
Ekli dosyayı görüntüle 51382
Ekli dosyayı görüntüle 51383
Çok teşekkür ederim, sağolasın.Nice yıllara @Yiğitt
Forum ne kadar hayırsız görüyorsun değil mi ? bi kişi bile baston hediye etmemişÇok teşekkür ederim yeğenim benim.
Çok teşekkür ederim, düsüncelerimiz karşılıklı. Bekliyorum hediyeni.
Hediyelerim harika çok teşekkür ederim, sağolasın. Ulusoy candır.
Çok teşekkür ederim, sağolasın.
Forum ne kadar hayırsız görüyorsun değil mi ? bi kişi bile baston hediye etmemiş
İste senden beklediğim hediye. Çok teşekkür ederim, sağolasın.Forum ne kadar hayırsız görüyorsun değil mi ? bi kişi bile baston hediye etmemiş
@Yiğitt İşte yine ben ve o içimde ki düşünceli çocuk Senin beni FÜ yapman bu yanında az bile kalır ?
Ben pek sevmem ama sen verdiysen kabul ederim tabii. Çok teşekkür ederim sağolasın.Happy birthday to you, dear.
En çok bol çikolatalı ve muzlu pasta seviyorum. Sana da hediyem pasta olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 51384
Bu resmi de çok sevdim, bu da artı hediye olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 51385
Çok teşekkür ederim, sağolasın.Mutlu yıllar
bnm hediyeler daha iyi bunları elleyen ellemiş
Benimkiler oynak seninkilerin kuuuuğuulluğundan yanlarına gidemez @Yiğitt çekinik kalır yazıkbnm hediyeler daha iyi bunları elleyen ellemiş
memeleri görene ka çekinik kalır en fazlaBenimkiler oynak seninkilerin kuuuuğuulluğundan yanlarına gidemez @Yiğitt çekinik kalır yazık
Bence tartişmayalaım sonuçta ikisini de beğenecekmemeleri görene ka çekinik kalır en fazla