Doğum Günün Kutlu Olsun xemrexxx

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060

152,367 Mesaj sayısı ile Favori Forum'un en önemli üyelerinden olan @xemrexxx bugün doğum günü, bizden önce kendisini uğruna öleceği Meryem Uzerli ve kızı kutluyor . Onların yanın da bizim kutlamamız dan nekadar tatmin olur bilemem ama Fav 10 Ailesi olarak iyi ki doğdun iyi ki bu forumdasın

Bu da kadın sultan karaktarlerine düşkün olan Emre ye en sevdiği karakterlerden bir hediye

Ben kendisinin mesajlarında hiç ciddiyet aramadım . Çok eğlenceli birisi , keşke aktifliğini azaltmasaydı

Yıldız Tilbe nin büyük bir hayranı onunla partide eğlenmeye devam

Doğum günü şarkısı

Bu da adettir Mustim den
En sevdiği şarkısı, Emre'nin hatta o bile konserine gitmiş ben gidemedim

@mrt-06 @Yiğitt @Harunnn60 @destere @denizz19 @cookies @XanTier @S.G.A.T. @sokak sanati @xBUGRAx @vadikızı @Forumdash @gözlemci @pompy ve tüm Fav 10 halkı

Son düzenleme:
@Çiğdem- Osmanlıdaki paralel devletleri vermişşsin @Çiğdem-
Arka sokaklardaki yeni düşman vatan şaşmaz cinayetini işliyorlar Hakan komiseri vatan şaşmaz yerine koydular hediye bu @xemrexxx doğum günün kutlu olsun

@xemrexxx emremm teyzesinin kuzusu doğum günün kutlu olsun yeni yaşında ailenle sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olmanı bütün kalbimle diliyorum nice yıllara iyiki doğdun iyiki varsın iyiki bu forumdasın Emre seni çoook seviyorumm
keşke daha aktifliğin azalmasaydı yaa

Sana sultanını armağan ediyorum

yeni keşfettim bu sesi bir doğum günü şarkısı
Mutlu Ol Doğum gününde...her gününde mutlu oll....

Mutlu yıllar Emre kaç oldun la 25 olması lazım

Hediyen

Doğum günün kutlu olsun aşkım, nice benli ve bizli sağlıklı, güzel yıllara inşallah.
Bunlar da kaliteli hediyelerin.

Nice yıllara @xemrexxx

Al bu aralar bu şarkıya sardım

Mutlu yıllar Emre kaç oldun la 25 olması lazım

Hediyen

Doğum günün kutlu olsun aşkım, nice benli ve bizli sağlıklı, güzel yıllara inşallah.
Bunlar da kaliteli hediyelerin.

sağolun canlarım ay iyi ki doğmuşum ben doğmasam siz napacaktınız
neyse güzel videonuz için teşekkürler @Yiğitt seni ömüş yaptım artık kendi kendine evde fanteziler yaparsın @Çiğdem- sen pis yaseminsin

@Çiğdem- bu pis günü hatırlatmasaydın keşke ? bende diyorum bu aralıktan niye nefret ediyorum diye

al @xemrexxx bu da senin bebekliğinden kalan bir resmin belki sende yoktur resmine bak kendini imha et
bak kimseye hediye vermedim ama seni pas geçemedim kıymetini bil gül ağa

Yaa iyi ki mi doğdun yoksa niye doğdun mu karar veremedim
Rabbim vermiş belamızı, Allah'tan gelene razıyız iyi ki doğdun

bu da hediyen
Hayalindeki çift